Hopper
Hunden Hopper flyttede ind på Nordjylland efter at ejeren blev hjemløs

Hoppers ejer blev hjemløs

Hunden Hopper boede de første 2,5 år ved sin ejer i Aalborg, men en livsændring gjorde, at ejeren måtte flytte på gaden. Hopper havde brug for et nyt hjem og hun flyttede derfor ind på Nordjyllands Internat.

Skrevet af:
Fie Bau Madsen

Når livet indimellem tager en uventet drejning, kan det være nødvendigt at få hjælp. Det skete for Hoppers tidligere ejer, da han kom i en situation, hvor han ikke længere kunne blive boende i sit hjem og måtte flytte på gaden. 

Hopper kunne ikke flytte med, så for at give hende det bedst mulige liv, blev det i samarbejde med en kredsformand besluttet, at hun skulle flytte ind på Nordjyllands Internat. Her kunne personalet hjælpe med at finde det helt rigtige hjem til Hopper. 

- Det er altid trist, når en hund ikke kan blive i et hjem, hvor den er elsket, men vi er bare rigtig glade for, at folk rækker ud og beder om hjælp. På den måde er de med til at sikre, at deres dyr får de bedste betingelser for at få et godt hjem, i stedet for ikke at give dem den omsorg og pleje, de har brug for. Vi synes, at Hoppers tidligere ejer har været meget ansvarlig og gjort alt, hvad der var muligt for at hjælpe hende, siger Cathrine Cocks, internatmedarbejder i Nordjylland. 

En forsigtig hund

Når en hund flytter ind på et af Dyrenes Beskyttelses internater, er det første, der sker, at hunden bliver dyrlægetjekke for at sikre, at alt er, som det skal være. Hopper var heldigvis i rigtig fin stand, men hun havde brug for tid til at lære folk at kende. 

- Hopper var en meget forsigtig hund, og hun har brugt noget tid på at lære os at kende. Men så snart hun opdagede, at vi er gode nok, blev hun utrolig sød og kærlig. Vi ved, at hun er blevet behandlet godt, men hun har ikke mødt så mange forskellige mennesker i sit liv, og derfor er hun meget tilbageholdende, når hun møder nye mennesker første gang, siger Cathrine Cocks. 

Hopper havde aldrig mødt børn før, så det skulle hun også lære helt forfra. Heldigvis var hun meget kærlig og mødte verden forsigtigt men med en logrende hale. 

Et nyt og kærligt hjem

Heldigvis behøvede Hopper ikke vente længe, før det helt rigtige hjem viste sig. Hun er nu flyttet ind ved Anja, som tidligere har haft border collie og jack russel terrier, så hun er vant til aktive hunde. I sit nye hjem skal Hopper være en del af en aktiv hundeklub og nyde livet med masser af gåture og træning.  

- Vi ønsker Hopper det allerbedste, for hun er virkelig en dejlig hund. Det er vi sikre på, at hun får ved Anja, hvor hun nu skal bo. Vi ønsker vores lille hund god vind, siger Cathrine Cocks.