Artikel, 19. august 2020

Husker du killingen med flængen i halsen? I dag er Niller frisk og fræk

I starten af juli blev killingen Niller fundet i vejkanten, med sin påkørte mor. Niller havde en stor flænge i halsen og havde derfor akut brug for hjælp. I dag er flængen helet og Niller har fået en adoptivmor og en familie.

Image of Fie bau Madsen
Fie bau Madsen,
Kommunikationsmedarbejder
Del artiklen på:
killingen Niller

En opmærksom bilist blev den lille killing Nillers redning i starten af juli. Killingen lå ved siden af sin påkørte mor, og havde en stor flænge i halsen som skulle behandles. Killingen blev heldigvis hurtigt bragt til Brande internat, hvor flængen blev behandlet af dyrlægen.

Da flængen var syet sammen og Niller havde fået en adoptivmissemor, skulle der findes en plejefamilie. Heldigvis var Ingrid og hendes familie klar til at tage imod den lille familie og give dem den bedste start på livet.

Kommer ikke tilbage til internatet

Den lille gråstribede killing kom i pleje ved Ingrid og hendes familie. Her gik der ikke mange uger før det stod klart, at Niller nok aldrig kom tilbage til internatet. Ingrid og familien forelskede sig simpelthen i den lille kat.

Vi har nu modtaget en lille hilsen fra Niller og Ingrid. Ingrid og hendes familie er blevet så glade for den lille killing, at de faktisk skal adoptere den efter plejeperioden er udløbet. Ingrid skriver:

”Vi er så glade for lille Niller. Min datter besluttede at han skulle hedde Niller, da hun syntes han var så nuller. Og Niller er bare noget helt særligt.

Første gang jeg så ham, havde han en stor flænge på højre side af halsen. Flængen skulle pudres for at hele bedst muligt, men missemor syntes bestemt at flængen skulle slikkes ren. Med lidt list lykkedes det alligevel at få pudret flængen og i dag er der nærmest intet at se.

Niller og de andre killinger følte sig hjemme fra dag 1 i vores hus. Der gik ikke mange dage før Niller brugte kattebakken flittigt og gik selvsikkert rundt i huset.

Selvom Niller ligner en lille engel, så er der bare en masse krudt i ham. Hver gang han keder sig lidt, så kommer banditblikket frem og han kaster sig over sine brødre for at lege. Missemor prøver dog tålmodigt at tale ham lidt til fornuft, når han stormer rundt i huset.

Egentlig skulle vi have leveret alle killingerne tilbage efter plejeperioden, men den lille gråstribede Niller har alligevel stjålet min families og mit hjerte. Han skal derfor blive ved os resten af hans liv.”