karla

Karla er blevet mor

Godt to år efter at Karla blev reddet fra Danmarks næststørste vanrøgtssag af hunde, har hun fået fire sunde og raske hvalpe.

Skrevet af:
Anna Dalgaard

For to år siden tog Hanne og Bob Adly ud til en ejendom i Gjerlev nær Randers for at kigge på en hvalp, de havde forelsket sig i på Den Blå Avis. Da de kom ind i huset og fik hvalpen i armene, var det tydeligt, at den var underernæret og ikke havde fået den pleje og omsorg, som den burde.

De betalte for hvalpen, og dagen efter tog de til dyrlægen, hvor det viste sig, at den var meget under-
ernæret og aldrig havde fået de lovpligtige vacciner. Hanne og Bob blev bekymret for Karlas søskende, de måtte efterlade tilbage i Gjerlev. Derfor ringede de til politiet.

Sammen med Dyrenes Beskyttelse fandt politiet 61 hunde på ejendommen. Det viste sig at blive Danmarks næststørste vanrøgtsag af hunde, kun overgået af cockerspaniel-sagen fra 2015 med 91 vanrøgtede hunde. Takket være Hanne og Bob Adly blev de mange hunde reddet fra et sandt mareridt, og nu har historien udviklet sig til nyt liv med Karlas 4 hvalpe.

DE897B49-0BBA-40B0-9642-75AC962D0644.jpg

Fire ønskehvalpe

Hanne og Bob Adly har længe haft planer om at få hvalpe på Karla, fordi deres anden hund er ved at være gammel. Derfor er de fire hvalpe Sille, Frida, Oskar og Mille højtønskede hvalpe, der er en blanding af en puddel og cavalier, som bliver kaldt cavapoo.

– Vi stod en dag ude foran Føtex i Ebeltoft, hvor jeg fik øje på en meget smuk rød puddel sammen med dens ejer. Jeg tog mig mod til at gå over og spørge, om han kunne tænke sig at få hvalpe med Karla. Det ville han heldigvis gerne, og så gik alt så fint derfra, fortæller Hanne Adly.

Søndag den 7. april kom fire sunde hvalpe til verden, og når de er gamle nok, skal to af dem flytte hjem til hver deres familie, som bor i nabolaget, og som Hanne og Bob specifikt har udvalgt. De to andre beholder de selv.

Det glæder Hanne og Bob, at Karla har fået muligheden for at give sine hvalpe en helt anden opvækst end sin egen, og hun gør det til perfektion, afslutter Hanne Adly.

094E7656-6A59-4230-BC38-1CC25304AEB5.jpg