Artikel, 4. november 2019

Lemon fandt lykken

Husker du Lemon? Den lille killing, som i sommers blev fundet dumpet i en busk, helt alene. I dag har hun fået et nyt, kærligt hjem, hvor hun bliver værdsat hver eneste dag.

Image of Fie bau Madsen
Fie bau Madsen,
Kommunikationsmedarbejder
Del artiklen på:
Lemon

Killingen Lemon blev i sommers efterladt til en uvis skæbne. Hun havde kun lige fået øjne, og var slet ikke gammel nok til at overleve alene. Heldigvis var der en der fandt Lemon i tide, så hun fik en ny chance i livet. Den lille skræmte killing, er vokset op og blevet en smuk ung kat

Dyrenes Beskyttelse har talt med Lemons nye ejer, som er ikke kunne stå for den smukke, gråstribede kat, da han besøgte Nordjyllands Internat for at finde en ny kat. Han søgte en kat, som skulle gøre hans gamle kat selskab, og her var Lemon perfekt. Hun stjal sin nye ejers hjerte, med sit milde temperament og kærlige og legesyge væsen. 

Da Dyrenes Beskyttelse spørger til, hvordan det går med Lemon i hendes nye hjem, fortæller Anders glad om sin nye kat:

”Det går rigtig godt! Hun er super kælen og legesyg, og hun er blevet meget mere modig. Hun er begyndt at skubbe ting ned fra bordet og vindueskarmen. Det er virkelig dejligt at se hende udfolde sig, og hun er lige som hun skal være.”

Lemon var en af de heldige killinger, som blev indleveret til internatet i tide. Desværre er det ikke alle killinger der er lige så heldige. Dyrenes Beskyttelse er derfor rigtig glade for at se hvor godt Lemon har fået det.