Narnia

Lille Narnia blev fundet alene bag et skab

Sæsonen for flaskekillinger er startet, og de næste måneder vil flere hundrede svigtede killinger have brug for akut hjælp. Killingen Narnia blev fundet helt alene bag et skab, alt for lille til at klare sig selv.

Skrevet af:
Fie Bau Madsen

En mand ringede til Dyrenes Beskyttelse Vagtcentral 1812, da han i nogle dage havde hørt en mærkelig pivelyd i væggene i hans haveforening. Han havde lokaliseret, at den var meget tydelig bag et skab, men når han kiggede ind i skabet, kunne han kun se en sprække, men ikke noget dyr.

Manden havde derfor brug for hjælp til at finde ud af, hvilket dyr der gemte sig i væggen bag skabet, men også til at få dyret ud, så det ikke skulle blive inde i væggen.

En lille killing gemte sig bag skabet

To dyrereddere, Villy og Steffen, blev sat på sagen og kørte med det samme ud for at undersøge, hvad der gemte sig i væggen. Manden, der ringede til 1812, mente, at det enten kunne være en killing eller en lille fugl. Det var derfor afgørende at få dyret ud, da det havde været uden vand og mad i minimum et par dage.

Da dyreredderne nåede frem, var det dog tydeligt for dem, at der var tale om en kat. De gik derfor straks i gang med at tømme skabet helt, så de kunne komme ind til katten. Dyreredder Steffen fortæller:

- Det var tydeligt i samme øjeblik, vi hørte lydene, at det var en kat, og for at komme til den måtte vi tømme skabet, og bagbeklædningen måtte tages af. Vi fandt en enkelt meget lille sort killing derinde, som ikke har været ældre end 3 uger.

Da den lille killing blev fundet bagved et skab inde ved væggen, fik killingen navnet Narnia. Lille Narnia blev straks kørt til Roskilde internat, hvor det viste sig, at han kun var 3 uger gammel og derfor alt for lille til at overleve på egen pote. Han fik derfor flaske og masser af omsorg, inden han blev sendt ud i pleje, hvor han skal være de næste 9 uger, indtil han er klar til adoption.