Molly

Molly blev svigtet hver dag

Hunden Molly boede i flere år ved en mand med et misbrug, som ikke kunne tage sig af hende. Det skete ofte, at hun ikke fik mad og vand, og så levede hun et meget uforudsigeligt liv, hvor der aldrig var ro og stabilitet.

Skrevet af:
Fie Bau Madsen

Hunden Molly har levet et liv fyldt med svigt og uforudsigelighed. De første år af hendes korte liv boede hun ved tre forskellige personer, inden hun endte ved en mand med misbrugsproblemer, som ønskede sig en hund, der kunne fungere som ”vagthund” og virke afskrækkende på folk. 

- Molly er en meget blid og rolig pige, så hun har uden tvivl været en skuffelse for tidligere ejer, da hun på ingen måde er skræmmende. De frustrationer gik lidt for ofte ud over Molly, og hun var derfor skræmt og påvirket, da hun ankom til dyreinternatet i Nordjylland, siger Karina Fisker, internatleder på Nordjyllands Internat.   

Kredsformand Marianne Morsing Larsen fulgte igennem en længere periode Molly og forsøgte at få tidligere ejer til at overdrage hende i et samarbejde. Desværre var det først, da ejeren ikke selv kunne passe Molly mere, at hun gennem politiet blev overdraget til dyreinternatet i Nordjylland. Her stod personalet klar til at tage imod hende og give hende alt den omsorg og kærlighed, som hun fortjener. 

En mager hund

På dyreinternatet i Nordjylland blev Molly som det første undersøgt af en dyrlæge. Heldigvis fejlede hun ikke noget, men hun var til den tynde side, da hun i perioder ikke havde fået mad nok. 

- Selvom det ikke er optimalt, når en hund er undervægtig som Molly var, så er det noget, vi heldigvis kan gøre noget ved. Vi fik derfor lavet en foderplan til Molly, som hun skulle følge, og på den måde fik vi sikret, at hun fik alt det, hun havde brug for. Heldigvis fejlede hun ikke noget andet, og hun er en meget sød og kærlig hund, siger Karina Fisker. 

Selvom der ikke er nogen tvivl om, at Molly er blevet svigtet på daglig basis hele sit liv, har hun formået at beholde sit kærlige sind. Nu leder hun efter sit sidste og blivende hjem, og Nordjyllands Internat er ikke i tvivl om, at hun bliver den dejligste hund for en heldig ejer. 

Havde købt hundetegn på vejen 

Heldigvis var der en kærlig familie, som var interesseret i at møde Molly. De var faktisk så sikre på, at hun var den rette, at de købte et hundetegn til hende på vejen op for at møde hende første gang. 

- Vi kunne med det samme mærke, at det her var den rette familie til Molly. Da de ankom, havde de allerede hundetegn med, fordi de så gerne ville have, at hun flyttede hjem til dem. Dagen efter ringede de og fortalte, at Molly havde sovet i ske hele natten, og at de var så glade for hende, siger Karina Fisker.