Naturli' vinder prisen for Årets Frontløber.

Naturli’ kåres som Årets Frontløber 2019

Årets frontløber er i virkeligheden de sidste 30 års frontløber. Siden 1988 har Naturli’ udfordret vores madvaner og hjulpet danskerne til en mere dyrevenlig madkultur, og netop derfor bliver Naturli' Årets Frontløber.

Skrevet af:
Dyrenes Beskyttelse

I år er Årets Frontløber gået til Naturli’, der med sin over 30 år lange indsats har været med til at ændre danskernes madvaner og gøre det dyrevenlige alternativ mere tilgængeligt. Denne indsats har danskerne nu hyldet ved at stemme Naturli’ ind på første pladsen, til at vinde årets Frontløber.

Årets Frontløber uddeles hvert år, til en kandidat, der går foran og yder en ekstraordinær indsats i kampen for bedre dyrevelfærd i fødevareproduktionen. Her løber Naturli’ forrest, med deres indsats for at gøre en grønnere kost mere til gengængelig for danskerne.

"Vi er så stolte af den her pris. Vi kommer til at fortælle det til alle," siger en meget glad Henrik Lund, CEO for Naturli'. 

Naturli’ mener ikke at kød og mælkeprodukter behøver at komme fra dyr, og de ændrer lige så stilles danskernes indkøbskurve, produkt for produkt. Naturli’ ønsker at byde naturen velkommen tilbage, og mener at vi skal til at leve med naturen, i stedet for at leve på bekostning af naturen.

Kort om Årets Dyreven

  • Dyrenes Beskyttelse har siden 1960 uddelt priser til de mennesker, der leverer en lang og utrættelig indsats for dyrene.
  • Hvert år nominerer Dyrenes Beskyttelse en række personer, til de tre forskellige priser Årets Helt, Årets Brobygger og Årets Frontløber. Herefter stemmer danskerne på deres favorit, og der findes tre vindere ud fra danskernes stemmer.
  • Hædersprisen, Årets Dyreven, vælges mellem de tre vindere. Denne pris vælges af Dyrenes Beskyttelses bestyrelse.
  • Hædersprisen for Årets Dyreven 2019 går til Inga Stamphøj, Dyrlæge.
  • Prisen for Årets Helt 2019 går til Inga Stamphøj, Dyrlæge.
  • Prisen for Årets Brobygger 2019 går til Hammel Neurocenter.
  • Prisen for Årets Frontløber 2019 går til Naturli’.