donation, Lene Nystrøm

Popsangerinde donerer 50.000 kr. til internat

Lene Nystrøm fra Aqua donerede i oktober 50.000 kr. til Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde. Nu vil hun også være frivillig på internatet.

Skrevet af:
Katherina Petersen

Vi fik en snak med Lene Nystrøm om hendes flotte donation. Læs med herunder:

Hvorfor valgte du at støtte Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde?

-        Jeg valgte at støtte et internat, fordi de trænger til opmærksomhed og gør et fantastisk stykke arbejde for alle de dyr, der ikke har et trygt hjem. Der er så mange problemer i samfundet, og medierne har det med at fokusere meget lidt på dyrevelfærd. Jeg føler, det er vores alles samfundspligt at støtte på den måde, vi kan, og lære vores børn, hvordan man behandler dyr godt.

 

Kunne du tænke dig i fremtiden at beskæftige dig med internatet?

-        Jeg har meldt mig som frivillig på internatet i Roskilde i de perioder, jeg har fri. Det er noget, jeg ser frem til, og jeg glæder mig til at hjælpe og støtte, fordi det er meget livsbekræftende for mig at være sammen med dyr.

 

Hvorfor er det vigtigt for dig at hjælpe dyr i nød?

-        Vi har alle sammen et ansvar over for dyr. Specielt i dag, hvor dyrenes naturlige element skrumper ind og bliver mere og mere presset ind i menneskets verden og ønsker. Ligegyldighed er en stor trussel i fødevareindustrien, og kæledyr bliver behandlet som ting. Jeg har rejst verden rundt og oplevet situationer med dyr, jeg ikke en gang orker at gengive her.

 

Hvorfor er dyr så vigtige for dig?

-        Dyr er vigtige for mig, fordi jeg føler en stor samhørighed med naturen og dyr. Vi har flyttet os så langt væk fra det, vi oprindeligt kom fra, og derfor søger jeg tryghed i dyrene og naturen. Jeg er vokset op på landet, hvor jeg havde mine hunde og katte, som betød alt for mig, da der ikke var særlig mange at lege med.

 

Hvad betyder dyr for dig i din hverdag?

-        Jeg har lille Gaia, som er en Jack Russell-terrier på 13 år og min ro i hverdagen. Hun er min trofaste ven, som ikke kræver noget andet end kærlighed, luft og mad. Jeg føler mig ensom, hvis ikke hun er i hjemmet. Hun er også den eneste, der snorker, som jeg kan holde ud.