Ragnar

Ragnar blev fundet i en gammel bil

Ragnar og hans seks søskende blev fundet i en gammel bil. Killingernes mor havde født dem og efterladt dem, men heldigvis opdagede en opmærksom kvinde killingerne og ringede til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 for at få hjælp.

Skrevet af:
Fie Bau Madsen

Ragnar og hans seks søskende kom til verden i en lade i Midtjylland. De syv killinger blev født i en gammel bil, som ikke længere kunne køre, og den fungerede derfor som det perfekte skjulested for killingernes mor.

Igennem længere tid havde killingernes mor holdt til omkring det hus, hvor laden hørte til. Kvinden, der boede i huset, havde observeret katten på afstand, og hun opdagede derfor hurtigt de syv killinger i bilen. En dag opdagede hun, at killingernes mor ikke kom tilbage, og hun blev derfor bekymret for de små.

Kvinden ringede til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 for at få hjælp, da små killinger ikke kan overleve længe uden deres mor. Kredsformand Jannie Kristensen kørte straks afsted for at hente Ragnar og hans søskende. Da killingerne var hentet, tog Jannie Kristensen dem med hjem for natten, så de kunne få mælk og varme.

I kærlig pleje i Århus

Efter en nat ved kredsformand Jannie Kristensen blev Ragnar og hans søskende kørt til Dyrenes Beskyttelses internat i Århus. Her blev de syv killinger dyrlægetjekket, og de var i god stand.

- Ragnar og hans søskende var kun få uger gamle, da vi fik dem ind på internatet. Derfor skulle de flaskes op for at overleve. Dyrlægen sagde, at de var i fin stand, så det var heldigt, de blev opdaget så hurtigt og vi kunne få dem i pleje. Selvom killinger helst skal have deres mor, er vi glade for at kunne hjælpe, når kattemor af den ene eller anden grund ikke er der til at passe sine killinger, siger Rolf Nordentoft.   

Ragnar og hans søskende kom ud til en kærlig plejefamilie, hvor de fik flaske og voksede sig store og stærke. I dag har de alle sammen fået nye og kærlige familier og nyder livet i deres nye familier.