internat

Ring og bestil tid, hvis du ønsker at se på en hund fra et internat

Vi oplever en stor en interesse for vores mange forskellige hunde, og det er vi mere end taknemmelige for. Vi vil her gøre opmærksom på processen ved reservation eller køb af hund, for at gøre det nemmere for både os og jer.

Skrevet af:
Katherina Petersen

Når en hund bliver klar til adoption her på internatet, ligger vi et billede og en detaljeret beskrivelse af den på vores hjemmeside. Vi ligger aldrig skjul på hundens baggrund, da vi gerne vil sikre os, at hundes nye familie har fuld forståelse for hunden og dens adfærd.

Når I ser en hund, som lige passer til jeres behov og livstil, så ringer I til internatet og aftaler eventuelt en tid for at komme og se den. Vi vil gerne sørge for, at der er så lidt uro i hundestaldene som muligt, og derfor vil vi gerne kunne planlægge, når en hund skal fremvises.

Det vi vil sikre os, når vi sælger vores hunde er at sørge for, at det er det perfekte match mellem hund og ejer. Selve salgsprocessen foregår således:

  • I ringer til internatet og aftaler en tid for komme og se hunden.
  • Inden i får mulighed for at møde hunden, skal i igennem et "interview" for at vi kan finde ud af, hvad i kan tilbyde hunden. Her gælder det balndt andet bolig forhold, arbejdstider, børn eller ej, udendørs aktiviter, erfaringer med andre hunde osv. 
  • Hvis vi syntes at det lyder som et match, tilbyder vi en gåtur sammen med hunden alene, for at i kan danne jer det rigtige indtryk af hunden.
  • Til sidst tager vi en fælles snak, om hunden lever op til jeres forventninger og om vi syntes i vil være den helt rette familie til lige netop denne hund. 
  • Hvis alt går godt, kan i få lov at tage hunden med hjem med det samme.
  • I andre tilfælde kan vi vurdere at det ikke er et godt match, og derfor må afvise.