Artikel, 2. juni 2021

Trille blev adopteret af sine plejeforældre

Trille er en Cocker Spaniel på 9 år, der efter en flytning ikke længere trivedes i sit hjem. Heldigvis tog hendes gamle familie en god beslutning, og gav hende mulighed for at få et nyt hjem. Trille kom derfor i pleje, indtil hun var klar til adoption og det var her, det fantastiske skete.

Image of Fie bau Madsen
Fie bau Madsen,
Kommunikationsmedarbejder
Del artiklen på:
Trille med familien

Gamle Trille boede med en familie, som igennem hendes liv fik både børn og flyttede til et andet sted. Desværre kunne Trille ikke finde sig til rette i sit nye hjem, og familien måtte derfor tage den svære beslutning om at finde et nyt hjem, hvor hun kunne nyde sit otium.

De kontaktede derfor Nordjyllands Internat, og det viste sig at være lykken for Trille. Som alle andre hunde der kommer ind på Dyrenes Beskyttelses internater, skulle Trille tjekkes af en dyrlæge, før hun var klar til adoption.

Tandproblemer gav Trille et længere ophold end normalt

Det viste sig, at hun havde dårlige tænder, og derfor skulle hun have fjernet mindst to. Det ville betyde en længere vente- og medicineringsperiode på internatet, før Trille kunne rejse, og derfor blev det besluttet, at hun skulle ud i pleje. Det blev plejeforældrene Liv og Julian, der skulle passe hende, indtil hun var på dupperne igen efter tandoperationen.

Utroligt nok var det tandproblemerne, som blev Trilles lykke. I 14 dage blev hun passet og plejet af Liv og Julian og det var i den periode, det blev tydeligt for dem, at Trille nok aldrig kom tilbage til Nordjyllands internat.

Blev adopteret af plejeforældre

Trille havde været vant til at bo i lejlighed og blive luftet i snor flere gange dagligt. Hun er social og imødekommende og derfor fungerede hun ikke i sit nye hjem med sin gamle familie. Liv og Julian har i længere tid været plejeforældre for Nordjyllands Internat og det var ikke tilfældigt, at valget faldt på dem, da Trille skulle i pleje.

- Vi havde en formodning om, at Trille måske ville være den helt rigtige hund for Liv og Julian, og derfor tøvede vi ikke med, at de skulle have hende i pleje. Vi håbede, at de ville forelske sig i Trille og vi havde heldigvis ret, fortæller Cathrine Cocks, internatmedarbejder på Nordjyllands Internat.

Der gik heller ikke lang tid, før Liv og Julian vidste, at Trille skulle være deres:

- Vi vidste allerede fra første møde med hende, at hun ville blive en del af vores familie. Vi har længe talt om, at hvis vi skulle adoptere en hund, så skulle det være en ældre internathund. På den måde kunne vi give en hund et fantastisk liv i sit sidste hjem, fortæller Liv og Julian og afslutter: 

- Trilles rolige, trygge sind og kærlige væremåde var for os definitionen på den perfekte hund. Trille faldt hurtigt til hos os, fik skabt trygge rammer og blev en del af vores hverdag - og vi vidste, at vi ikke kunne aflevere hende tilbage til internatet, fordi hun på så kort tid allerede er blevet en del af familien.