END THE CAGE AGE

Dyrene ud af burene nu!

Fikserede søer, burhøns, kaniner og vagtler i golde bure, spædkalve isoleret i enkeltbåse, og ænder og gæs opfostres i bure for at blive tvangsfodret til produktion af foie gras. Meld dig ind i kampen i dag for at få Europas dyr ud af burene.

Dyr er følsomme væsner, der kan føle smerte og glæde. Alligevel holdes landbrugsdyr i små bure, som begrænser deres bevægelsesfrihed og forhindrer dem i at udleve deres naturlige adfærd.

Hundrede millioner af landbrugsdyr i hele EU udsættes for disse forfærdelige forhold. Søer tvinges til at udføre yngelpleje fikseret i bøjler; kaniner og vagtler lever hele livet i golde bure; spædkalve isoleres i enkeltbåse; masser af høns er stadig i bure, og ænder og gæs opfostres i bure for at blive tvangsfodret til produktion af foie gras.

Sammen kan vi få dyrene ud af burene. Vær med og skriv under på vores Europæiske Borgerinitiativ, hvor vi kræver et EU-forbud mod landbrugsdyr i bure. Hvis 1 million borgere i EU skriver under, kan vi skabe en fremtid uden bure.

STØT OP I KAMPEN MOD DYR I BUR I HELE EUROPA