Hundepension Århus

Hundepensionen hos Dyrenes Beskyttelse Århus er en hundepension med socialisering og fagpersonale, der sikre det bedste ophold for din hund. Hundepension ligger på vores internat i Tingskoven, Tranbjerg tæt på Århus centrum. Vores hundepension ligger i naturskønne omgivelser, med hundepark, agilitybane og sansebane. Hundene bliver luftet 3 gange dagligt, heriblandt gode gåture, samt fysisk og sanselig stimulering. Din hund får også mulighed for socialisering og leg med andre hunde, i vores indelukkede have.  

Dyrenes Beskyttelse Århus' hundepension ligger i naturskønne omgivelser i Tingskoven tæt på Århus.

Vores hundepension er beliggende i naturskønne og rolige omgivelser. Hvor vi lufter hundene med 3 dejlige gåture. Der er også mulighed for socialisering og leg i vores indhegnede have, samt brug af agilitybane og sansebane efter hundens behov. 

Der er på internatet ansat fagkyndigt personale med hundeadfærdsinstruktør, veterinærsygeplejerske og dyrepasser, som hver dag passer på din hund under opholdet. Derudover har vi nogle gode og søde frivillige, som elsker at komme forbi og give hundene i pensionen lidt ekstra kærlighed og hygge. 

Hundepensionen

I hundepension bliver der indrettet en dejlig og hyggelig hundeboks med gulvvarme, skåle, legetøj og en dejlig blød kurv med tæppe til din hund. Du behøver derfor ikke medbringe tæpper, legetøj mv. Du er dog altid velkommen til at medbringe de ting, som din hund har behov for i løbet af opholdet. Dette kan hjælpe den til at føle sig mere tryg og godt tilpas (disse ting vil være indleveret på eget ansvar og erstattes ikke, hvis disse bliver ødelagte ell.).

Vi tilbyder gerne din hund foder (Royal Canin), under sit pensionsophold i vores hundepension. Er din hund på diæt, er du selvfølgelig nødsaget til selv at medbringe hundens foder. 

Vi tager selvfølgelig særlige hensyn i hundepensionen eksempelvis ved medicinering, kroniske sygdomme, alderdom eller lign. Husk altid at medbringe medicin i original emballage. Hvis hunden skulle få behov, bliver den tilset af vores dyrlæge.

Hundepension Århus - sne
Hundepension Århus - træning
Hundepension Århus - en hund

Hundepension i trygge rammer

Her i hundepensionen starter dagen kl. 7. Dagen starter med gåtur efterfulgt af morgenmad. Dagen igennem vil der være gåtur, leg og socialisering i boksen, hvor den står på nus og kæl. Ved 17-tiden, er der tid til aftensmad og klokken 21 lukker internatet. Her har hundene været ude på deres sidste gåtur, denne dag.
På hundegangen har vi diffusere i stikkontakten med Adaptil. ADAPTIL-produkterne indeholder en kopi af signalstoffet feromon, som også udskilles omkring tævens mælkekirtler, mens den har hvalpe. Feromon er med til at styrke båndet mellem hvalp og tæve, samt for udvikling af en stabil mentalitet hos hvalpen. Derfor giver dette feromon en tryghedsvirkning på din hund.
I hundepensionen bliver der dagen igennem afspillet afslappende og afstressende musik for hundene.

Vaccinationer

Din hund skal være vaccineret med næsevaccine mod kennelhoste (BbPi) indenfor det seneste år og alm. hundevaccine(DHPPi) indenfor de sidste 3 år. Begge vacciner skal være givet senest en uge forinden opholdets start. 

Sundhedsbog eller vaccinationsattest medbringes som dokumentation og fremvises ved ankomst.

Priser

  • En hund: kr. 275,- pr. dag
  • To hunde: kr. 460 ,- pr. dag.

Inkl. i pris
I vores hundepension er der indrettet en hundeboks til din hund med kurv, tæpper og legetøj. Hunden er også velkommen til at have sine egne ting med.
Derudover tilbyder vi morgen og aften fodring af hunden, med enten eget foder eller internatets foder (Royal Canin) inkluderer ikke special kost. Vi sikre os også at din hund får mindst 3 daglige gåture i snor, eller leg og stimulering i parken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagpleje Århus Hundepension

Har du en lang arbejdsdag foran dig, eller skal du til konfirmation, fødselsdag eller andre festligheder, og ønsker du ikke at lade din hund være alene hjemme hele dagen? Så slip for den dårlige samvittighed, og lad din hund komme i dagpleje i vores hundepension hos Dyrenes Beskyttelse Århus i Tranbjerg.

Dagpleje for hund i vores hundepension er 35 kr. pr. time for 1 hund og 60 kr. pr. time for 2 hunde - kun efter aftale, kontakt os på 87 33 44 40 eller aarhus@dyrenesbeskyttelse.dk og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde netop din hund.

 

 

 

 

 

 

Dyrenes Beskyttelse Århus

Tingskoven 5
8310 Tranbjerg

Ring 87 33 44 40

Telefonen er åbent hverdage fra kl.10.00-14.00.
Internatet er åbent mandag OG fredag 10.00-17.00 og ugens øvrige dage 10.00-14.30:

aarhus@dyrenesbeskyttelse.dk

Læs mere om Dyrenes Beskyttelse Århus her

Book tid til pasning af din hund her