Bornholms Internat

Adresse og kontakt

Bornholms Internat
Lone Nielsen
Vietsvej 7a
3760 Gudhjem
Ring 51 95 91 91 Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10.00 – 14.00. Der er åben efter aftale, så ring og book en tid på 51 95 91 91.
Ring 51 95 91 91 Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10.00 – 14.00. Der er åben efter aftale, så ring og book en tid på 51 95 91 91.
østerlars

Åbningstider

  • Man - tor: 10:00 - 14:00
  • Fre: 10:00 - 14:00
Find dyr Støt Bornholms Internat Book tid til pasning

ALTID PÅ DYRENES PRÆMIS

DESVÆRRE TILBYDER VI IKKE PASNING AF KAT PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT. 

Bornholms Internat tager imod svigtede og ejerløse familiedyr. Internatet ligger i et naturskønt område tæt på Østerlars Rundkirke, hvor grønne marker og skov giver gode rammer for dyrene.   

Internatets dyr er typisk dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, som kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende. 

Når dyrene ankommer, møder vi dem altid på deres præmisser. De bliver dyrlægetjekket og sat i behandling, hvis det vurderes som nødvendigt, så alle dyr får den pleje og hjælp, de har brug for.

Vi kommer tæt på dyrene og lærer dem at kende, så vi er sikre på, at vores dyr ender i de rigtige hænder. Det er vigtigt, at både dyr og ejer passer sammen.    

kat bornholm

 

 

 

 

 

 

TAK TIL HILL'S

som sponsorerer alt foder til vores internater

Hills_TransformingLives_Logo_NEW.png

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Prisen er med til at dække en del af internatets udgifter for eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Katte   900 kr.

2 katte  1500 kr.

​​​​​​Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

Som frivillig på Bornholms Internat hjælper du dyrene og medarbejderne i en travl hverdag. Tiden er din, og du vælger derfor selv, hvornår du vil komme. Din hjælp er med til at gøre en forskel for dyrene.