kat

velkommen til Bornholms dyreinternat

Bornholms Internat tager imod svigtede og ejerløse familiedyr. Internatet ligger i et naturskønt område tæt på Østerlars Rundkirke, hvor grønne marker og skov giver gode rammer for dyrene.

Internatets dyr er typisk dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, som kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende.

Adresse

Bornholms Internat
Vietsvej 7a
3760 Gudhjem

Kontakt

Tel. 51 95 91 91
Telefonen er åben mandag, onsdag og fredag kl. 11-13.
Mail: Bornholm@dyrenesbeskyttelse.dk

Åbningstider

Efter aftale. Ring for at book en tid.

Om internatet

Når dyrene ankommer, møder vi dem altid på deres præmisser. De bliver dyrlægetjekkede og sat i behandling, hvis det vurderes som nødvendigt, så alle dyr får den pleje og hjælp, som de har brug for.

Vi kommer tæt på dyrene og lærer dem at kende, så vi er sikre på, at vores dyr ender i de rigtige hænder. Det er vigtigt, at både dyr og ejer passer sammen.    

Kattepension

Vi har også en dejlig kattepension. Bestil tid enten på telefon 51959191 i vores telefontid eller på mail bornholm@dyrenesbeskyttelse.dk 

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Prisen er med til at dække en del af internatets udgifter for eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Kat: 1.450 kr.

2 katte: 2.200 kr.

Hund: 4.300 kr.

Marsvin 300 kr.

Kanin 600 kr.

Kaninpar 1.000 kr.

Undulater, parakitter og småfugle: 75 kr.

​​​​​​Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

Som frivillig på Bornholms Internat hjælper du dyrene og medarbejderne i en travl hverdag. Tiden er din, og du vælger derfor selv, hvornår du vil komme. Din hjælp er med til at gøre en forskel for dyrene.

Indlevering af et dyr på internatet vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Derfor har vi et indleveringsgebyr, som afhænger af dyrets type.

Kat, der er neutraliseret: 500 kr. + evt. uforudsete udgifter på tænder eller lignende.

Kat, der ikke er neutraliseret: 1500 kr.

Kanin, der er neutraliseret: 500 kr.

Kanin, der ikke er neutraliseret: 1500 kr.

Marsvin: 500 kr.

Undulater, parakitter og småfugle: 100 kr.

Andre dyr: Ring og spørg.

BLIV INTERNATSTØTTE

 

 

 

 

 

 

 

TAK TIL ROYAL CANIN

som sponsorerer alt foder til vores internater

TAK TIL DIAFARM

som sponsorerer alt foder til flaskekillinger