Bornholms Internat

Adresse og kontakt

Bornholms Internat
Liselotte Dernie, leder
Hoglebjergvej 8
3790 Hasle
Ring 56 96 40 61 17:00 - 18:00
Call 56 96 40 61 17:00 - 18:00
hills

Åbningstider

  • Man - fre: 16:00 - 16:30
  • Lørdag, søn- og helligdage: 17:00 - 18:00
Find dyr Støt Bornholms Internat Book tid til pasning

Altid på dyrenes præmis

Bornholms Internat tager imod svigtede og ejerløse familiedyr. Internatet ligger i et naturskønt område mellem Hasle og Klemensker, hvor grønne marker og skov giver oplevelser og udfordringer til nysgerrige snuder.   

Internatets dyr er typisk dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, som kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende. 

Når dyrene ankommer, møder vi dem altid på deres præmisser. De bliver dyrlægetjekket og sat i behandling, hvis det vurderes som nødvendigt, så alle dyr får den pleje og hjælp, de har brug for.

Vi kommer tæt på dyrene og lærer dem at kende, så vi er sikre på, at vores dyr ender i de rigtige hænder. Det er vigtigt, at både dyr og ejer passer sammen.     

Om teamet

Internatet ejes af ægteparret Liselotte og Svend Dernie, som begge har mange års erfaring med håndtering af dyr. Liselotte har drevet kennel og været instruktør i Schæferhundeklubben for Danmark, og Svend har haft og trænet hunde det meste af sit liv. 

Et dedikeret og fagligt team af frivillige og fastansatte hjælper parret med den daglige drift, som med deres store engagement giver dyrene de bedste chancer for en ny start på livet. Alle dyr er dagligt i kærlige hænder, bliver aktiveret og får rigeligt med stimuli, så hverdagen på internatet bliver en god oplevelse for alle størrelser.  

Mød teamet her

Hund plæne

Det koster penge at adoptere et dyr. Prisen er med til at dække en del af internatets udgifter for eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Hund   1.695 kr.

Kat   495 kr.

2 katte   900 kr.

 

Modtagelsesgebyr til bordformiling

Hund   500 kr.

Kat   500 kr.  

Hankat (ikke-neutraliseret og umærket)   1.300 kr.

Hunkat (ikke-neutraliseret og umærket)   1.700 kr.  

​​​​​​Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

Som frivillig på Bornholms Internat hjælper du dyrene og medarbejderne i en travl hverdag. Tiden er din, og du vælger derfor selv, hvornår du vil komme. Din hjælp er med til at gøre en forskel for dyrene.

Har du et par ledige hænder og lidt ekstra tid til dyrene, så skriv til Liselotte Dernie på email: hoglebjerg@mail.dk eller ring på tlf.: 56 96 40 61.

Dyrepension på Bornholms Internat

Vi tilbyder dyrepension til både hunde og katte, hvor dyrenes velvære er i højsæde. På vores internat kan du trygt aflevere dit kæledyr i hænderne på et dygtigt personale, som altid sørger for masser af kærlighed, omsorg og pleje. Alle priser regnes per påbegyndt dag, er inklusiv fuld forplejning og afregnes kontant. 

Vi giver 15 % i rabat på almindelig takst, hvis man har tre dyr i pension. Ved ophold over 30 dage giver vi 10 % i rabat. Bemærk, at vi henter og bringer mod betaling.

Hunde

1 hund   115 kr.

2 hunde i samme bur   200 kr. 

Katte og smådyr

1 kat   65 kr.

2 katte   115 kr.

Fugle, kaniner og marsvin   20 kr. 

Book tid til pasning

Start day is on delivery and end day is at pickup