Bornholms Internat

Adresse og kontakt

Bornholms Internat
Lone Nielsen
Vietsvej 7a
3760 Gudhjem
Ring 51 95 91 91 Der er åbent efter aftale. Telefontider: Mandag 11-13, Tirsdag Lukket, Onsdag 14-16, Torsdag Lukket, Fredag 11-13. Så ring og book en tid på 51 95 91 91.
Ring 51 95 91 91 Der er åbent efter aftale. Telefontider: Mandag 11-13, Tirsdag Lukket, Onsdag 14-16, Torsdag Lukket, Fredag 11-13. Så ring og book en tid på 51 95 91 91.
østerlars

Åbningstider

  • Efter aftale: -
Find dyr Støt Bornholms Internat

Bornholms Internat tager imod svigtede og ejerløse familiedyr. Internatet ligger i et naturskønt område tæt på Østerlars Rundkirke, hvor grønne marker og skov giver gode rammer for dyrene.   

Internatets dyr er typisk dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, som kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende. 

Når dyrene ankommer, møder vi dem altid på deres præmisser. De bliver dyrlægetjekket og sat i behandling, hvis det vurderes som nødvendigt, så alle dyr får den pleje og hjælp, de har brug for.

Vi kommer tæt på dyrene og lærer dem at kende, så vi er sikre på, at vores dyr ender i de rigtige hænder. Det er vigtigt, at både dyr og ejer passer sammen.    

OBS: Der er nu åbnet op for kattepension i begrænset antal, fra dags dato. Henvendelse pr telefon i telefontiden. 

 

 

 

 

 

 

TAK TIL ROYAL CANIN

som sponsorerer alt foder til vores internater

TAK TIL DIAFARM

som sponsorerer alt foder til flaskekillinger

 

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Prisen er med til at dække en del af internatets udgifter for eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Katte   1200 kr.

Marsvin 300 kr.

Kanin 500 kr.

​​​​​​Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

Som frivillig på Bornholms Internat hjælper du dyrene og medarbejderne i en travl hverdag. Tiden er din, og du vælger derfor selv, hvornår du vil komme. Din hjælp er med til at gøre en forskel for dyrene.