Bornholms Internat

Adresse og kontakt

Bornholms Internat
Jan K. Larsen og Kamilla Pelle
Hoglebjergvej 8
3790 Hasle
Ring 56 96 40 61 Alle hverdage 17:00 - 18:00
Ring 56 96 40 61 Alle hverdage 17:00 - 18:00
bornholms internat

Åbningstider

  • Man - fre: 10:00 - 10:30
  • Man - fre: 16:00 - 16:30
  • Lørdag, søn- og helligdage: 17:00 - 18:00
Find dyr Støt Bornholms Internat Book tid til pasning

Nye tider for Dyrenes Beskyttelse på Bornholm

Dyrenes Beskyttelse har igennem 26 år haft adresse og internat hos Hoglebjerg Hunde & Kattepension i Hasle. Men nu er tiden kommet til at flytte Dyrenes Beskyttelses internat til nye rammer.

Hoglebjerg har været en tryg ramme for nødstedte og dumpede dyr på Bornholm i mange år, og samtidig fungeret som pension for hunde og katte. Dyrenes Beskyttelse har vurderet, at der er behov for nye rammer for vores arbejde på Bornholm, så derfor rykker vi til nye faciliteter. Vi takker ejerne af Hoglebjerg, Jan Larsen og Kamilla Pelle for samarbejdet, siger Jens Jokumsen, familiedyrschef i Dyrenes Beskyttelse.

Jan Larsen og Kamilla Pelle forsætter med at have hunde- og kattepension på deres ejendom Hoglebjerg. Dyrenes Beskyttelse vil også forsat have internatsdrift på Bornholm, men det bliver med to mindre samarbejdspartnere, som vil kunne tilbyde faciliteter til nødstedte dyr.

Skiftet sker pr. 1. oktober i år - Vi vil naturligvis gøre, hvad vi kan for at sikre en god overgang for de dyr, vi har i vores varetægt op til og undervejs i skiftet til det nye internat. Men det er ikke nogen hemmelighed, at vi nok igen står overfor en sæson med mange killinger og katte, som skal have hjælp, og den hjælp vil vi naturligvis give dyrene, selvom 1. oktober bliver flyttedag”, siger jens Jokumsen Indtil den 30. september, forsætter samarbejde med Hoglebjerg som hidtil. Det er altså stadig muligt at indlevere dyr og få hjælp til dyr i nød, hvis behovet skulle opstå. Ligeledes er Dyrenes Beskyttelse til rådighed over hele perioden.


ALTID PÅ DYRENES PRÆMIS

Bornholms Internat tager imod svigtede og ejerløse familiedyr. Internatet ligger i et naturskønt område mellem Hasle og Klemensker, hvor grønne marker og skov giver oplevelser og udfordringer til nysgerrige snuder.   

Internatets dyr er typisk dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, som kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende. 

Når dyrene ankommer, møder vi dem altid på deres præmisser. De bliver dyrlægetjekket og sat i behandling, hvis det vurderes som nødvendigt, så alle dyr får den pleje og hjælp, de har brug for.

Vi kommer tæt på dyrene og lærer dem at kende, så vi er sikre på, at vores dyr ender i de rigtige hænder. Det er vigtigt, at både dyr og ejer passer sammen.     

Hund plæne

 

 

 

 

 

 

TAK TIL HILL'S

som sponsorerer alt foder til vores internater

Hills_TransformingLives_Logo_NEW.png

SMILEYORDNING

Vi er en del af hundesmileyordningen
smiley2.jpg

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Prisen er med til at dække en del af internatets udgifter for eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Hund   1.700 kr.

Kat   500 kr.

2 katte   950 kr.

​​​​​​Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

Som frivillig på Bornholms Internat hjælper du dyrene og medarbejderne i en travl hverdag. Tiden er din, og du vælger derfor selv, hvornår du vil komme. Din hjælp er med til at gøre en forskel for dyrene.

Har du et par ledige hænder og lidt ekstra tid til dyrene, så skriv til Kamilla Pelle på email: kontakt@hoglebjerg.dk eller ring på tlf.: 56 96 40 61.

DYREPENSION

Vi tilbyder dyrepension til både hunde og katte, hvor dyrenes velvære er i højsæde. Du kan trygt aflevere dit kæledyr i vores pension. Dit kæledyr er i trygge hænder hos et dygtigt personale, som altid sørger for masser af kærlighed, omsorg og pleje. 

Vi tilbyder dyrepension til både hunde og katte, hvor dyrenes velvære er i højsæde. Du kan trygt aflevere dit kæledyr i vores pension. Dit kæledyr er i trygge hænder hos et dygtigt personale, som altid sørger for masser af kærlighed, omsorg og pleje. 

Vi giver 10% i rabat på almindelig takst, hvis man har tre dyr i pension. Alle priser regnes pr. påbegyndt dag, er inklusiv fuld forplejning og afregnes netto kontant.  

Bemærk, at vi henter og bringer efter aftale, mod betaling. 

Hunde

10% rabat ved 3 dyr

1 hund   175 kr.

2 hunde i samme bur   275 kr. 

Katte og smådyr

1 kat   90 kr.

2 katte   150 kr.

Smådyr   90 kr. 

BOOK TID TIL PASNING

Start day is on delivery and end day is at pickup