Falsters Internat

Adresse og kontakt

Falsters Internat
Gitte Petersen og Jens Petersen, ledere
Nykøbingvej 74
4850 Stubbekøbing
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Falster kort

Åbningstider

  • Mandag, onsdag og fredag: 12:00 - 16:30
  • Søndag: 11:00 - 14:00
  • Gårdbutik: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30
  • Gårdbutik: Søndag: 11:00 - 15:00
Find dyr Støt Falsters Internat Book tid til pasning

Om Falsters Internat

Falsters Internat drives på en gammel idyllisk landejendom, der er omringet af grønne marker og smuk natur. Internatet ligger uden for Stubbekøbing og modtager katte og killinger, som er i nød. Dyrenes beskyttelses vagtcentral som har tlf. nr. 1812 skal godkende alle dyreværnssager inden indlevering på internatet.

En svigtet kat kan være en, der er blevet dumpet i vejsiden eller katte fra dyreværnssager. En kat der er kommet i klemme midt i en skilsmisse, sygdom eller lignende, tager vi kun i mod ved plads på internatet mod et gebyr til dyrlægeudgifter og opholdet på internatet.

Internatets katte har store dejlige bure, der går fra gulv til loft, og de kommer dagligt i udegård. Her møder de andre katte og aktiveres, så hvert enkelt kats behov kan vurderes. Desuden testes det, hvilke katte der går godt i spænd med hunde.  

Ved at observere og udfordre hvert enkelt kat, sikres det at alle katte kommer ud til nye kærlige hjem, som tilgodeser både gemyt og behov.

Foruden internatet, drives også kattepension og gårdbutik fra den gamle landejendom. Her kan du få passet din kat eller gå på opdagelse i vores butik med et væld af tilbehør til dine kæledyr. Du kan desuden købe alt til dit kæledyr på vores webshop.

 

Om teamet

Internatet drives af Jens og Gitte Petersen, som har plejet og formidlet svigtede katte videre til nye og kærlige hjem siden år 2000. Foruden Jens og Gitte bor der to katte, tre hunde, to geder, fire høns og to heste på den gamle landejendom, da kærligheden og respekten for dyr ikke er til at komme udenom på Falsters Internat.   

”Vi elsker vores arbejde med kattene og prøver hele tiden at udvikle forholdene for dem i den forholdsvis korte tid, de er hos os.” - Jens og Gitte 

Hver dag kommer der frivillige ’kælepiger’, der efter skole socialiserer og kæler med internatets katte. Pigerne sørger for, at alle katte og killinger får opmærksomhed og vender sig til at blive håndteret. Ud over kælepiger hjælper et engageret team af frivillige med at få hverdagens hjul til at køre.

Givet knap 20 års erfaring med katte er både Jens og Gitte meget grundige og ærlige, når internatets katte vurderes. Beskrivelsen af hver enkelt kat er vigtig, så hverken dyr eller ejer ender i en situation, som kunne være undgået.

Mød teamet her

Gitte og Jens Petersen

KATTEPENSION

Hos Falsters Kattepension gør vi vores bedste for at give dig og din kat den bedste oplevelse. Din kat vil få et flot stort indendørsbur, der går fra gulv til loft og er indrettet med kradsetræ, hylder, sovehule, legetøj og bløde tæpper, vand, mad og kattebakke. Din kat kommer dagligt i egen overdækket løbegård med udsigt til have, heste, geder samt naturens fugle. 

Priser

1 kat   120 kr.

2 katte sammen   190 kr.

3 katte sammen   250 kr.     

Prisen gælder fuld forplejning og regnes per påbegyndt dag. 

Ved ophold over 30 dage opnås rabat på 10% for hele perioden. 

Ved bestilling af pension betales 500 kr. i depositum pr. kat, som modregnes ved afhentning. Beløbet indsættes på reg. nr. 5479 og konto nr. 6263876 senest 3 dage efter, at reservationen er bestilt, da reservationen ellers bortfalder uden forudgående varsel. Lige så snart vi har modtaget dit depositum, sender vi dig en bekræftelse på den reserverede periode.

Ved afbestilling bortfalder depositum. 

Book tid her 

Det koster penge at adoptere et dyr. Adoptionsprisen er med til at dække en del af internatets udgifter ved eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Kat   995 kr.

2 katte til samme hjem samtidig 1.800 kr.

Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Hvis man ønsker at reservere en kat som man har forelsket sig i, skal man være opmærksom på at vi kun reserverer katte 1 uge frem af hensyn til at dyrene. er et krav, at katten transporteres i en rigtig transport kasse, og at kattens vante foder købes i butikken i forbindelse med formidlingen . 

Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid, om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

Bliv en del af vores frivillige team, som gør en forskel for dyrene.

Som frivillig på Falsters Internat hjælper du dyrene og medarbejderne i en travl hverdag. Tiden er din, og du vælger derfor selv, hvornår du vil komme. Din hjælp er med til at gøre en forskel for internatets dyr.

Lyder det som noget for dig? Skriv til Gitte Petersen på email: post@falsterkat.dk eller ring på tlf.: 54 44 15 40.

Find os på facebook

Følg hverdagen på internatet og få de seneste nyheder.

Falsters Internat