kat

Velkommen til Falsters dyreinternat

Falsters Internat drives på en gammel idyllisk landejendom, der er omringet af grønne marker og smuk natur. Internatet ligger uden for Stubbekøbing og modtager katte, killinger, kaniner, marsvin, hamstere og fugle, som er i nød. Alle dyreværnssager skal godkendes af Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral på tlf. 1812 inden indlevering på internatet. Har du et privat dyr som du ikke længere kan tage varer for, kan du kontakte internatet direkte og høre nærmere om dine muligheder.

Adresse

Falsters Internat
Nykøbingvej 74
4850 Stubbekøbing

Kontakt

Tel. 29 47 89 48
Hverdage fra kl. 11:00 - 12:00
Mail: falster@dyrenesbeskyttelse.dk

Åbningstider

Falsters Internat - Alle hverdage efter aftale

Søndag
11:00 - 13:00


Gårdbutik - Mandag til fredag
11:00 - 17:00

Gårdbutik - Søndag
11:00 - 14:00

På internatet har alle dyr et stort dejligt bur, der går fra gulv til loft, og tilbydes dagligt i komme i løbegård. Inden hver enkelt dyr kommer ud til nye kærlige hjem, bruger vi meget tid på at lære det enkelte dyr at kende. På den måde kan vi finde det rette match mellem dyr og ny ejer.   

Foruden internatet drives også Falsters Kattepension, hvor man kan få passet sin kat ved ferie, sygdom, ombygning eller lign. På stedet har vi også en gårdbutik, hvor man kan gå på opdagelse i et væld af foder og tilbehør til dit kæledyr. Du kan også købe alt til dit kæledyr på vores webshop

På Falsters Internat kræves der forudgående aftale ved besøg på hverdage, hvis man ønsker at få et nyt kæledyr. På søndage er der fri ankomst. Man må dog forvente en smule ventetid, da der ikke kan være så mange i afdelingen ad gangen. Hvis man blot ønsker at komme og kæle med dyrene, er det muligt hver søndag fra kl. 11.00-13.00. 

Vi tager ikke imod praktikanter eller lignende, da vi desværre ikke har ressourcerne til dette.

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Adoptionsprisen er med til at dække en del af internatets udgifter ved eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

Adoption af dyr

Alle katte og killinger er neutraliseret, 1. gangsvaccineret, orme- og loppebehandlet, chippet, øremærket og sundhedstjekket hos vores dyrlæge.

En voksen kat eller killing koster kr. 1450,-.

Ved køb af kanin er de sundhedstjekket, vaccineret, chippet og neutraliseret og koster kr. 500,-.
Ved køb af han marsvin er de sundhedstjekket, chippet og kastreret og koster kr. 500,-.
Ved køb af hun marsvin er de sundhedstjekket, chippet og ikke neutraliseret og koster kr. 200,-. 

Formidling af dyr kan kun ske ved personligt fremmøde. Det er et krav, at dyret transporteres i en rigtig transport kasse, og at dyrets vante foder købes i butikken i forbindelse med formidlingen. 

Der kræves forudgående aftale ved besøg i internatet på alle hverdage. Om søndagen er der fri ankomst. Hvis man blot ønsker at komme og kæle med dyrene, er det muligt hver søndag fra kl. 11.00-13.00.

Sæt dig ind i dyrets behov

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid, om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

Bliv en del af vores frivillige team, som gør en forskel for dyrene.

Som frivillig på Falsters Internat hjælper du dyrene og medarbejderne i en travl hverdag. Tiden er din, og du vælger derfor selv, hvornår du vil komme inden for internatets åbningstid. Din hjælp er med til at gøre en forskel for internatets dyr.

Lyder det som noget for dig? Skriv til Gitte Petersen på email: falster@dyrenesbeskyttelse.dk eller ring på tlf.: 29478948.

BLIV INTERNATSTØTTE

 

KATTEPENSION

Hos Falsters Kattepension gør vi vores bedste for at give dig og din kat den bedste oplevelse. Din kat vil få et flot stort indendørsbur, der går fra gulv til loft og er indrettet med kradsetræ, hylder, sovehule, legetøj og bløde tæpper, vand, mad og kattebakke. Din kat kommer dagligt i egen overdækket løbegård med udsigt til have, heste samt naturens fugle. 

Priser

1 kat   140 kr.

2 katte sammen   220 kr.

3 katte sammen   280 kr.     

Prisen gælder fuld forplejning og regnes per påbegyndt dag. 

Ved ophold over 30 dage opnås rabat på 10% for hele perioden.

Bemærk ved afbestilling af den bookede periode senere end 14 dage før aftalt tid, opkræves der betaling for hele den reserverede periode. Både indleveringsdag og afhentningsdag medregnes.

Husk at medbringe gyldig vaccinationsattest.

Book ophold her 

 

 

 

 

 

Om vores team

Internatet drives af Jens og Gitte Petersen, som har plejet og formidlet svigtede dyr videre til nye og kærlige hjem siden år 2000. Foruden Jens og Gitte bor der to katte, to hunde, seks høns og to heste på den gamle landejendom, da kærligheden og respekten for dyr er stor på Falsters Internat.   

 

”Vi elsker vores arbejde med kattene og prøver hele tiden at udvikle forholdene for dem i den forholdsvis korte tid, de er hos os.” - Jens og Gitte 

 

Hver dag kommer der frivillige, der socialiserer og kæler med internatets dyr. De frivillige sørger for, at alle dyr får opmærksomhed og bliver rustet til at komme ud i nye hjem

Givet knap 20 års erfaring med katte og andre smådyr er både Jens og Gitte meget grundige og ærlige, når internatets dyr vurderes. Beskrivelsen af hvert enkelt dyr er vigtig, så hverken dyr eller ejer ender i en situation, som kunne være undgået.

Gitte Petersen

Internatleder

Jens Petersen

Internatleder

Emilie Petersen

Internat- og butiksmedarbejder

Gitte Larsen

Internat- og butiksmedarbejder

Nanna Breinvad

Internat- og servicemedarbejder

Helene Viingaard

Internat- og servicemedarbejder

TAK TIL ROYAL CANIN

som sponsorerer alt foder til vores internater

TAK TIL DIAFARM

som sponsorerer alt foder til flaskekillinger