Kattepension Århus

Kattepensionen hos Dyrenes Beskyttelse Århus tilbyder pasning af din kat i dejlige, rolige og naturskønne omgivelser. Kattene bliver tilset min. 2 gange dagligt af fagpersonale. Derudover har vi søde frivillige, der elsker at komme forbi kattepensionen og give kattene omsorg, nus og kæl. 

Dyrenes Beskyttelse Århus ligger i Tranbjerg ved Århus – i dejlige rolige omgivelser, tæt på Århus centrum

Kattepensionen ved Dyrenes beskyttelse Århus ligger sammen med vores internat i Tingskoven. Vi er 1 af 4 internater i Dyrenes Beskyttelse og tilbyder pension til din kat eller katte.

Pensionen ligger i rolige og naturskønne omgivelser, hvor kattene har mulighed for, at komme ud i deres egen løbegård. Kattene bliver tilset min. 2 x dagligt af fast og faglært personale. Derudover har vi frivillige, som elsker at komme ind og hygge om vores gæster i kattepensionen. 

Ved Dyrenes beskyttelse Århus, har vi ansat fagkyndigt personale som inkluderer veterinærsygeplejersker samt dyrepassere, som alle brænder for katte, og er med til at sørge for, at netop din kat får et godt ophold her i vores kattepension. 

Indretning af kattepensionen

Kattepensionen er hyggeligt indrettet. I flere af vores bokse er der mulighed for at komme ud i egen løbegård, hvis du har et ønske om, at katten skal have adgang her til. Derudover er der kradsetræer, kattebakke, tæpper, skåle, legetøj, huler mv. tilgængeligt i hver katteboks. Det behøver du derfor ikke at medbringe hjemmefra. 

Vi fodrer med Royal Canin og vil gerne fodre din kat med det, men er din kat vant til anden foder anbefaler vi, at du medbringer dette hjemmefra. Så undgår vi at katten får dårlig mave. Derudover er du altid velkommen til at medbringe de ting, som har betydning for din kat, så den kan føle sig godt tilpas, mens den er på ferie i kattepensionen. 

Kattepension Århus - kat ligger
Kattepension Århus - sort kat
Kattepension Århus - kat gaber

EN KATTEPENSION MED ET TRYGT OG SIKKERT MILJØ

Vi tager altid særlige hensyn, eksempelvis ved medicinering, kroniske sygdomme, alderdom eller lign. Husk altid at medbringe medicin i original emballage. Hvis katten skulle få behov, bliver den tilset af vores dyrlæge på stedet.

Ind- og udlevering foregår i åbningstiden eller efter særlig aftale. Uafhentede katte kan først afhentes den følgende dag kl. 10. Der tillægges én pensionsdag i prisen. 

OBS. Særlige åbningstider og priser ifm. jul, nytår og andre helligdage. 

KRAV INDEN OPHOLD I KATTEPENSION:

  • Katten SKAL være gyldigt dækket med vaccine mod kattesyge (panleukopeni), FHV-1 (herpes) og FCV (Calici) inden for de sidste 12 måneder. Eksempel på vaccine "Purevax RCP". Spørg din dyrlæge hvis du er i tvivl.
  • Alle katte skal være neutraliseret. Alle katte skal være øre-eller chipmærket, samt behandlet for utøj. Sundhedsbog eller vaccinationsattest medbringes som dokumentation. Er katten ikke korrekt vaccineret ved ankomst annulleres pensionsopholdet.
  • Internatet kan ikke stilles til ansvar for sygdomme pådraget under opholdet.

Priser:

  • 1 kat kr. 190,- pr. dag
  • 2 katte i samme boks (dobbelt boks): kr. 275,- pr. dag

 

 

 

 

 

 

 

 

Dyrenes Beskyttelse Århus

Tingskoven 5
8310 Tranbjerg

Ring 87 33 44 40

Telefonen er åbent hverdage fra kl.10.00-14.00.
Internatet er åbent mandag OG fredag 10.00-17.00 og ugens øvrige dage 10.00-14.30:

aarhus@dyrenesbeskyttelse.dk

Læs mere om Dyrenes Beskyttelse Århus her

Book tid til pasning af din kat her