Kattepension på Fyns internat

Mangler du pasning til din kat når ferien står for døren? Eller gør skæve arbejdstider det svært at nå hjem i ordentlig tid? På Fyns Internat tilbyder vi professionelt og kærligt personale og hjælpende hænder, når kalenderen ikke går op. Book pension til din kat og få ro i maven, når katten skal passes.

KATTEPENSION

Fyns Internat og pension er beliggende ved Ejby på Fyn, mellem Odense og Middelfart

Kattene bliver tilset af det faste personale min. 2 x dagligt, morgen og aften. Herudover har vi mange frivillige katteelskere, som også prioriterer tid til kæl og nus med pensionsdyrene. 

Der er ansat fagkyndigt personale med veterinærsygeplejersker og dyrepassere på internatet, som alle brænder for katte, og er med til at sørge for at netop din kat får et godt ophold. Vores tilsynsførende dyrlæge er Michael Thorsen fra Strib Dyreklinik.

TRYGGE RAMMER

Alle bokse har kradsetræ, gemmested, kattebakke, legetøj, tæpper og skåle, og det er derfor ikke er nødvendigt selv at medbringe. Vi fodrer med Royal Canin. Ønsker I at katten får sit normale foder under ophold, er I velkommen til at medbringe dette, og naturligvis også eget tæppe eller andet, som gør det genkendeligt for katten.

Vi har både bokse med og uden egen løbegård og kattelem. I løbegården er der klatremulighed og udsigt til træer og fugle.

 

 

 

 

 

EN KATTEPENSION MED ET TRYGT OG SIKKERT MILJØ

Vi tager selvfølgelig særlige hensyn hvis det er nødvendigt, eksempelvis ved medicinering, alderdom, kroniske sygdomme eller lign. Husk altid at medbringe medicin i original emballage. Hvis katten skulle få behov, bliver den tilset af tilsynsførende dyrlæge mens den er ved os.

kattepension fyn
rød kat
hygge

PRAKTIK INDEN PENSION

Indlevering mellem kl. 08:00 og 17:00 og udlevering mellem kl. 08:00 og 20:00. Alle ugens 7 dage.

  • Katten SKAL være gyldigt dækket med vaccine mod kattesyge (panleukopeni), FHV-1 (herpes) og FCV (Calici) inden for de sidste 12 måneder. Eksempel på vaccine Purevax RCP. Spørg din dyrlæge hvis du er i tvivl.
  • Hankatte skal være neutraliseret. Alle katte skal være øre-eller chipmærket, samt behandlet for utøj. Sundhedsbog eller vaccinationsattest medbringes som dokumentation.  Er katten ikke korrekt vaccineret ved ankomst annulleres opholdet.
  • Smitsomme sygdomme, som katten kan have pådraget sig under opholdet, hæfter internatet ikke for.
  • Indbetaling af depositum på 500 kr. uanset antal dage.

PRISER

Pensionsprisen for boks uden løbegård er 160 kr. pr. påbegyndt dato for den første kat og 70 kr. pr. efterfølgende kat i samme boks. Både indleverings- og afrejsedato betragtes som hele dage.

Pensionsprisen for boks med egen løbegård er 190 kr. pr. påbegyndt dato for den første kat og 70 kr. pr. efterfølgende kat i samme boks. Både indleverings- og afrejsedato betragtes som hele dage.

 

 

 

 

 

 

 

FYNS INTERNAT

Store Landevej 33
5592 Ejby

Ring 88 77 43 00

Alle ugens 7 dage kl. 10:00 til 16:00

fyn@dyrenesbeskyttelse.dk

 

Book tid til pasning af din kat her

Læs mere om Fyns Internat her