Tank OK Benzin og støt dyrene

6 øre per liter

Du kan støtte dyrene ved at tilknytte dit OK Benzinkort til Dyrenes Beskyttelse. 
Når du opretter et OK Benzinkort og tilknytter Dyrenes Beskyttelse som din forening, så støtter du med seks øre per liter benzin eller diesel, når du tanker med dit OK Benzinkort. 


Vi får en bonus, når du første gang har tanket over 500 liter på dit OK Benzinkort.  Du kan støtte yderligere, hvis du også benytter OK Benzin til din olie eller gas. Hvis du ikke allerede har et OK Benzinkort, så er det gratis at oprette et.

Læs herunder hvordan du gør. 
 

OK benzin logo


 

Sådan gør du

Har du et OK benzinkort:
Send en mail til sponsormateriale@ok.dk med dit navn og kortnummer, og bed dem om at tilknytte dit kort til Dyrenes Beskyttelse. Så støtter du hver gang du tanker.

Har du ikke et OK benzinkort:
Det er gratis at bestille et OK benzinkort. Når du bruger dit OK benzinkort, skal du kun betale din benzinregning en gang om måneden, og du støtter automatisk hver gang du tanker. Bestilt et OK benzinkort her

Når du i formularen kommer til ’Vil du støtte din lokale klub/forening’, så skal du slå den til, så den bliver grøn. Skriv ’Dyrenes Beskyttelse’ i feltet, og udfyld resten af formularens felter. 

Med et OK benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 670 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK benzinkort her