SOMMERVENNER HJÆLPER SOMMERENS SVIGTEDE DYR

SVIGTEDE DYR VÆLTER IND PÅ INTERNATERNE

Hver eneste sommer bliver internaterne fyldt op med dyr, der er blevet svigtet eller dumpet af deres ejere. Katte, hunde, kaniner og andre efterladte dyr får dyrlægehjælp, pleje, træning og omsorg, indtil de er klar til nye, kærlige hjem. Det er en stor opgave. Derfor har dyrene hårdt brug for Sommervenner.       

FRA JULI TIL OKTOBER    

Sæsonen for svigtede dyr er blevet længere. Nu varer den helt ind i efteråret og topper i sensommeren, hvor især mange katte og killinger bliver efterladt. Figuren her viser, hvor mange katte, der var på internaterne i 2020. 

Støt med 100 kr. den 1. i hver måned i juli, august, september og oktober 

 

Som Sommerven gør du en sommer til forskel for tusindvis af svigtede dyr på internaterne. Du kan blive Sommerven på tre forskellige måder: 

 

​​

På sms støtter du med 100 kr. én gang i hver af månederne juli, august, september og oktober. Vi trækker beløbet den 1. i hver måned.  

​​

På MobilePay kan du frit vælge det beløb, du vil støtte med i de fire måneder. Vi trækker beløbet den 1. i hver måned.  

Med Betalingsservice kan du frit vælge det beløb, du vil støtte med i de fire måneder. Vi trækker beløbet den 1. i hver måned.  

Under en våd skotøjsæske lå en lille, forladt killing. Dumpet alene uden mad og vand.

HVILKEN FORSKEL GØR DIN STØTTE?

 

DYRLÆGEHJÆLP

Når der et nyt dyr ankommer på et af vores internater, skal det have et dyrlægetjek for at sikre at det er sundt og raskt. Der er mange udgifter forbundet med dyrlægetjek, vaccination, behandlinger osv., men det er nødvendigt at sikre, at alle vores dyr er sunde og raske. 

TRÆNING OG PLEJE

Nogle gange har vores dyr brug for ekstra hjælp, før de er klar til at finde deres nye forevigt hjem. De små killinger skal ud til plejefamilier, kaninerne har brug for særligt foder og hundene kan have brug for særlig træning eller opbygning af selvtillid. Alt dette tager både tid og ressourcer i hverdagen. 

ET KÆRLIGT HJEM

Når dyrene er klar, er det internaternes opgave at matche de helt rigtige hjem med de helt rigtige dyr. Det vigtigste for Dyrenes Beskyttelse er, at alle dyr kommer til det rette sted, og der stilles store krav til alle kommende dyreejere når de skal adoptere fra et af vores internater. 

SÅ MANGE DUMPEDE DYR FANDT NYE KÆRLIGE HJEM I 2020.