Svigtede dyr har brug for en ven

Sommeren er højsæson for svigtede kæledyr. Hver dag stiger presset på Dyrenes Beskyttelses internater med indleverede hunde, katte, killinger og kaniner, som enten er blevet brutalt dumpet i poser og papkasser eller som er blevet hjemløse, fordi deres ejer ikke magtede opgaven. 

Bliv Sommerven og støt, hvor andre har svigtet

Som dyrenes Sommerven støtter du med et valgfrit beløb hver måned, de næste tre måneder. 

 

Hjælp dyrene hjem

Bliv Sommerven og vær med til at sikre, at dyrene får den dyrlægehjælp, vacciner og omsorg, de har brug for, så de er klar til at komme hjem til et nyt liv i en ny familie. Det er målet med alt, hvad internaternes dyrlæger, veterinærsygeplejersker, dyrepassere og frivillige gør – uanset travlheden. 

Sommeren er blevet længere

Ikke alene er sæsonen for svigtede dyr blevet forlænget til langt ind i efteråret de sidste par år. Antallet af dyr er også steget. Herunder kan du se, hvor mange hunde, katte, kaniner og andre dyr, der var på internaterne i 2022.

 

Børge var ikke ventet. En mand var lige blevet ejer af en hund, men vidste ikke, at den var med hvalpe.

Læs Børges historie

Alene, forladt og med en voldsom øjenbetændelse blev en lille kattekilling fundet under en busk ved en SFO.

Læs Tinus’ historie.

Fluffy blev fundet alene i en have, men heldigvis blev han opdaget og bragt i sikkerhed. Svigtede kaniner er et stort problem og hvert år bliver hundredvis af kaniner fundet efterladt af ejere, der ikke magtede opgaven med at passe dem.

Hvorfor er sommeren højsæson for svigtede dyr?

Det er i den lyse årstid, at der kommer flest dyreunger til verden. Desværre er det ikke alle, der er lige velkomne. Mange kæledyrsejere har ikke fået neutraliseret deres dyr i tide. Det resulterer i mange hundrede små levende væsener, især killinger, som ingen ønsker at tage ansvar for.

Helt nyfødte killinger