Tak Sommervenner

Killingen Lemon var knap to uger gammel, da hun blev fundet i en busk. Hun var kold og afkræftet og kaldte desperat efter hjælp. Heldigvis blev hun hørt og bragt videre til et af vores internater. Hver sommer vælter det ind med svigtede dyr som Lemon på vores internater. 6.399 Sommervenner var i 2019 med til at hjælpe Lemon og alle de andre svigtede dyr gennem sommeren. I maj 2020 lancerer vi igen Bliv Sommerven kampagnen. 

Sommerindsamling til svigtede dyr

Hver sommer vælter det ind med svigtede dyr på vores internater. Med vores årlige sommerindsamling Bliv Sommerven samler vi ind til at få dyrene gennem sommeren  og videre ud i nye familier. 

Som Sommerven støtter man med 100 kr. tre gange; én gang i hver af de tre sommermåneder juli, august og september, hvor der er allerflest svigtede dyr på internaterne. 6.399 Sommervenner var i 2019 med til at hjælpe svigtede dyr på vores internater gennem sommeren.

I maj 2020 lancerer vi igen Bliv Sommerven kampagnen.  

DYR PÅ INTERNATERNE

Graf_dyr-internaterne.png

GØR EN SOMMER TIL FORSKEL FOR SVIGTEDE DYR

Hver sommer bugner vores internater med både kattekillinger, voksne katte, hunde, kaniner og marsvin, der er blevet dumpet eller efterladt af deres ejere.

På internaterne bliver dyrene dyrlægetjekket, vaccineret og behandlet for sygdomme, og de får pleje og omsorg, indtil de er klar til at blive formidlet til nye kærlige ejere. 

Som Sommerven er du med til at hjælpe de svigtede dyr gennem tiden på internatet og videre i livet til nye kærlige familier.

 

 

 

 

 

 

 

 

HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE I LIVET

Dyrene på internaterne får pleje og omsorg, indtil de er klar til at blive formidlet til nye ejere. På internaterne giver medarbejderne dem: 

  • Daglig pleje 
  • Vacciner, tandpleje og operationer
  • Aktivering
  • Træning og socialisering
  • Dyrlægetjek
  • Den rette specialkost
  • Plejefamilier til f.eks. flaskekillinger

Hver sommer vælter det ind med svigtede dyr på vores internater. Dyrene har brug for Sommervenner for at komme videre ud til nye kærlige ejere.

Aktiv 1.png

EFTERLADT I EN BUSK

Killingen Lemon havde kun lige fået øjne, da hun blev fundet i en busk. Hun var kold og afkræftet og kaldte efter hjælp. Heldigvis kom hun hurtigt videre til et af vores internater, hvor medarbejderne straks begynder at lede efter en plejefamilie til hende. Når hun er er 12 uger, skal hun tilbage til internatet, hvor hun bliver gjort klar til at blive formidlet til nye kærlige ejere.