Når mor ikke er der, kan du hjælpe med flasker og mælk 

Nyfødte killinger er afhængige af deres kattemor for at overleve. De er sårbare og har brug for mælk hver tredje time døgnet rundt, indtil de er fire uger gamle. Når mor ikke er der, kan vi sammen sikre killingerne den start på livet, de har brug for. Når de små killinger indleveres på internat, kommer de videre ud til en flaskeplejefamilie, som er klar til at tage sig af killingerne og give dem omsorg, varme, stimulering og mælk de første uger af deres liv.    

Sidste år blev 650 moderløse killinger indleveret på et af vores internater og sendt videre ud i en flaskeplejefamilie. Når en flaskeplejefamilie tager en moderløs killing med hjem, får de også en kasse med, som indeholder alt fra mælkepulver, sutteflasker, varmepude og kattebakker. Herunder kan du se, hvad kassen indeholder. Med din støtte kan vi sikre, at flaskeplejefamilierne har midlerne til at passe og pleje de nyfødte killinger.

 

 

 

 

 

 

STØT MED VALGFRITBELØB

TAK FRA INTERNATERNE

 

Mød Cathrine Cocks. Hun arbejder på Nordjyllands internat og sammen med sine kollegaer har hun taget imod mange moderløse killinger, som har haft hårdt brug for hjælp til at overleve. Cathrine og hendes medarbejdere sender killingerne videre til flaskeplejefamilierne, som sørger for at give dem flaskemælk, varme og masser af omsorg.

DIN STØTTE KAN SIKRE, AT FLASKEPLEJEFAMILIER HAR MIDLERNE TIL AT GIVE MODERLØSE KILLINGER EN GOD START PÅ LIVET. 

NARNIA, 3 UGER

Lille Narnia blev fundet bag et skab i en haveforening. Her sad hun helt alene og kaldte på sin mor, men ingen kom efter hende. Heldigvis var der en mand i haveforeningen, som ringede til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral, og Narnia blev derfor hjulpet ud og kørt til Roskilde Internat. 

LÆS HELE NARNIAS HISTORIE

SILKE, 3 UGER

Lille Silke blev fundet i en høstak sammen med sine 6 søskende. Landmanden, der fandt hende og hendes søskende, ventede for at se, om missemor kom tilbage, men da hun ikke var kommet efter nogle timer, skyndte han sig at ringe til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812. Her aftalte de, at killingerne straks skulle køres til Nordjyllands Internat, hvor de fik mad, varme og og omsorg, inden de kom ud i pleje. 

I 2020 BLEV MERE END 650 MODERLØSE KILLINGER indleveret på vores internater

LIVET SOM PLEJEFAMILIE

Indtil killingerne fylder 4 uger, har de brug for pleje døgnet rundt. De skal have mad hver tredje time og er derfor dybt afhængige af deres mor. Nogle gange mangler killingerne deres mor, men heldigvis står der fantastiske familier klar, som hjælper killingerne dag og nat. 

"Jeg er nærmest deres mor, og jeg får lov til at se dem vokse og udvikle sig til fantastiske katte. Det er så givende."

Livet som plejefamilie er hårdt, men givende. Killingerne skal have mad hver tredje time, og så længe de er helt små skal de have hjælp til at blive vasket og komme af med afføring. De er derfor dybt afhængige af deres plejefamilie for at overleve. Desværre har killingerne dårlige odds, da de ofte har haft en hård start på livet. Her fortæller to plejefamilier om deres liv med killingerne på godt og ondt. 

Læs mere om at blive plejefamilie her og her. 

DRØMMER DU OM AT BLIVE PLEJEFAMILIE? 

Har du en drøm om at hjælpe killingerne? Så kan du læse mere om, hvordan det fungere ved dit lokale internat lige her. 

 

 

 

 

 

 

 

NYHEDER & ARTIKLER

 

Mistede mormis i kostald

Svag kattelov efterlader tvivl om øget velfærd for katte

Drømmer du om at blive frivillig plejefamilie?

Sutteflasker og ildsjæle redder killinger

Lille Narnia blev fundet alene bag et skab

Kicki har passet 53 killinger og 3 mormisser de sidste to år: Jeg ville ønske vi var startet før