Støt dyrene på dit lokale internat

Dyrene på dit lokale internat har brug for din hjælp.

Tak for din støtte til de 29 hvalpe og unge hunde, som var havnet i en akut og ulykkelig situation.

Desværre har alle dyrene på internaterne fortsat brug for din hjælp. Hver dag bliver der indleveret mange svigtede og efterladte katte, hunde, kaniner, marsvin og andre familiedyr. Mange af dem kommer i en tilstand, som kræver en ekstra indsats af fagfolk og frivillige på internaterne.

Hjælp de svigtede dyr fra kun 30 kr. om måneden

Vil du hjælpe de svigtede dyr på dit lokale internat? Ved at støtte dyrene hver måned kan du give omsorg til de mange familiedyr, som venter på et nyt hjem. Med din støtte kan dyrene hurtigere blive klar til deres nye adoptionsfamilier.

Dyrene har brug for din hjælp, så de kan få den nødvendige behandling, vacciner, pleje og omsorg - og gøre tiden på internaterne bedst mulig, mens de venter på at blive adopteret af en ny, kærlig familie.

Når du støtter hver måned, får du tilsendt Dyrenes Beskyttelses medlemsmagasin fire gange om året enten med posten eller digitalt. Medlemsmagasinet indeholder masser af god viden om dyr og dyrevelfærd. Du vil også modtage tilbud om events, fx på dit lokale internat, og andre medlemsfordele.