Højsæson for vilde dyr i nød netop nu

Højsæsonen for opkald til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 om vilde dyr i nød begynder nu. Sidste år rykkede Dyrenes Beskyttelses landsdækkende dyreambulancer og beredskab af frivillige ud til over 17.000 sager om nødstedte vilde dyr i den danske natur. Det er over 47 sager om dagen!

 

Dyrene har akut brug for hjælp, og din støtte kan sikre, at dyreambulancerne og beredskabet når frem i tide.

 

 
Flagermus i Bauhaus

Flagermus holdt pause i Bauhaus

En kold og forkommen flagermus havde forvildet sig ind i Bauhaus. Dyreambulancen rykkede ud, og takket være en hurtig indsats, kunne den hurtigt flyve frit igen.
Egern i håndklæde

Egernunge faldt i toilettet

Et ægtepar gjorde et overraskende fund, da de opdagede en egernunge i toilettet. De ringede 1812, og en dyreredder blev tilkaldt. Næste stop var vildtplejestationen, men ungen havde andre planer.
Pindsvin på græs

Beruset pindsvin og kat i emhætte

Hør nogle af de mest mindeværdige redningshistorier fra Dyrenes Beskyttelses korps af frivillige. En flagermus i vasketøjet, et rådyr i en taxa og et pindsvin på værtshus.
Dyreambulance med dyreredder

FANTASTISKE REDNINGER

Dyrenes Beskyttelse er de eneste i landet, der har et landsdækkende net af dyreambulancer og frivillige, som kører ud og hjælper dyr i nød. Din støtte sikrer, at de får det udstyr, de skal bruge til alle former for redningsopgaver.

Læs de fantastiske redningsaktioner og se, hvordan din hjælp gør en forskel.
Tårnfalk i hænderne på en dyreredder

HVORFOR KOMMER DYRENE I KNIBE?

Der er mange årsager til, at vilde dyr kommer i nød. Ofte kommer dyrene til skade på grund af efterladt affald. Men det kan også være ved uheld, for eksempel når hjorte påkøres, svaner vikles ind i fiskesnører, egernunger falder ud af reden eller rovfugle kommer på afveje.

 

SMS AMBULANCE TIL 1474

Støt dyreambulancen med 50 kr.