HVER DAG KOMMER VILDE DYR FRA DEN DANSKE NATUR I NØD

Sidste år rykkede Dyrenes Beskyttelses landsdækkende dyreambulancer og frivillige ud til over 24.000 sager om tilskadekomne, vilde dyr fra den danske natur – det er over 65 sager om dagen!  Din støtte kan sikre, at dyreambulancen og de frivillige når frem i tide - og der er hårdt brug for din hjælp.

STØT DYREAMBULANCEN OG FÅ HJÆLPEN FREM:

HVORFOR KOMMER DYRENE TIL SKADE?

Der er mange årsager til, at vilde, danske dyr kommer i nød. Ofte sker det, at dyr kommer til skade på grund af efterladt affald. Men det kan også være et uheld, når en hjort bliver påkørt, en svane bliver viklet ind i en fiskesnøre, eller en lille egernunge falder ud af reden og ligger på jorden.

HØJSÆSON FOR TILSKADEKOMNE DYR NETOP NU!

Fra maj til september er det højsæson for opkald til Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 om vilde, danske dyr, som har akut brug for hjælp. Din støtte kan sikre, at dyreambulancerne når frem i tide og hjælper de nødstedte dyr. 

Antal opkald om vilde, nødstedte dyr de sidste tre år: 
 

 

 

FRA OPKALD OG TILBAGE TIL NATUREN

Når vilde, danske dyr kommer til skade, er dyreredningen klar til at komme til undsætning. Både på Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812, og når dyreambulancen og de frivillige kommer frem, bliver der gjort forsøg på at hjælpe dyret på stedet. Hvis det er kommet slemt til skade, men stadig kan reddes, sørger dyreambulancen for at køre det ud til en vildtplejestation. Her bliver det hjulpet, indtil det atter kan sættes ud i naturen, hvor det hører hjemme. 

 

Vidste du...

At Dyrenes Beskyttelse er de eneste, der har et landsdækkende net af dyreambulancer og frivillige, som kører ud og hjælper dyr i nød, på tværs af alle arter – fra pindsvin til rådyr og ræve.

Så mange sager om tilskadekomne, vilde dyr rykkede Dyrenes Beskyttelses landsdækkende dyreambulancer og frivillige ud til i 2022. 

 

 

REDNINGSHISTORIE: FLAGERMUS HOLDT PAUSE I BAUHAUS