Sommerven

Svigtede dyr er sommerens skyggeside

Sommeren er højsæson for svigtede kæledyr. Hver dag indleveres hunde, katte, killinger og kaniner, der enten er blevet brutalt dumpet eller hjemløse, fordi deres ejer ikke længere kan magte opgaven. Bliv Sommerven og støt, hvor andre har svigtet.
trepartsaftale

Den grønne trepart glemmer dyrene i industrilandbruget

Den grønne trepartsaftale skal sætte kursen for et landbrug, men mens dyrene i naturen og havet får en håndsrækning, er de pressede landbrugsdyr dårligt nok nævnt, og en række tiltag kan direkte og indirekte gøre livet sværere for dem.

LÆS MERE

Mission

Vi hjælper dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur

 

Guiden til det gode kyllingeliv

Hvis en kylling i køledisken er pakket ind i ord som ”herregård”, ”landkylling” eller ”ærlig kylling”, hvad skal man så tro? Derfor har Dyrenes Beskyttelse udarbejdet en kyllingeguide, så du altid ved, hvilket liv kyllingen, du køber, har haft. Hent den, så du har den lige ved hånden, næste gang du handler.

Det gode dyreliv er en folkesag

Måske du ikke tænker over det – men når du smider dit skrald i skraldespanden, sænker farten i grønne områder eller hjælper en edderkop ud af dit hjem i stedet for at kvase den, er du dyrebeskytter og gør en forskel for dyrene. Lad os huske hinanden på, at selv små handlinger gør en forskel.

Over 2000 dyr på internat netop nu: Dyrenes Beskyttelse forudser rekordår

2181 dyr er registreret på landets dyreinternater netop nu. Det er over 500 flere end samme tid sidste år, og den store mængde dyr presser både den fysiske kapacitet og personalet.