Bella På vej ud i nyt hjem

Bella kom til internatet da ejer ikke kunne give hende den tid hun fortjener mere. Bella kan være alene hjemme en almindelig arbejddsdag, er glad for børn, mennesker generelt - der er som sådan ikke noget der skræmmer hende, heller ikke nytåret. Bella er meget god til børn og utroligt tålmodig.

Bella søger et hjem, hvor hun kan være mere med i hverdagen, blive stimuleret i form af mentale og fysiske udfordringer, med i bilen, socialisering osv. Hun har været vant til almindelig parcel hus med indhegnet have. Vi anfaler ikke et hjem i lejlighed eller rækkehus, da hun har tendens til gø ved for meget uro og forstyrrelser. Hun er super kærlig, og en ektrem venlig hund - dog ikke super begejtret for andre hunde, der kan hun være lidt af en diva. Bella kan heller ikke lide katte, de skal jages. Hun går fint i snor, men kan ikke fordrage at køre bil. Bella elsker at gå ture ved stranden og nyder naturen. Hun er god til at blive børstet, få klippet negle mv.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V1537
Hund, Hun
Race
Blanding
6 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten