Eddie

AFTALT SAMTALE D. 23/3
(læs venligst hele teksten) Eddie på 4 mdr. søger nyt hjem, hvor der er fokus på træning og aktivering. Han er en brugshund, og skal ud og bruge hovedet og næsen. Vi leder efter et stabilt hjem med minimal alene-hjemme-tid, erfaring med træning, adfærd og aktivering, men hvor der også er fokus på hygge, omsorg og puttetid. Han er en godmodig dreng og kan snog os om sin lille finger, og vi er faldet pladask for ham 🥹🐻

En rottweiler er en vogter hund og har som udgangspunkt også et stort jagtinstinkt. Det sidder meget dybt i racen - og netop derfor er tidlig træning essentielt for succes. Man skal dedikere meget tid til træning og læring med POSITIV forstærkning. Det er en hunderace der modnes langsomt. Man vil derfor opleve at sin rottweiler er hvalp i længere tid end andre hunderacer. Når hunden bliver 2-3 år gammel, så kan man mærke, at hunden nu begynder sin mere voksne tilgang til livet. Så giv dem tid. Eddie er lige efter bogen, er sundhedstjekket og alt ser ud som skal det skal.

Er du interesseret i Eddie, skal du sende en ansøgning til: nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk med følgende:

- Hvem er i?
- Hvor mange består husholdningen af?
- Hus, landejendom (-lejlighed)
- Hvad er jeres erfaring med hund?
- Alene hjemme tid?
- Andre dyr?
- Vedhæft gerne billeder

Og tilføj gerne hvad i ellers synes er relevant. HUSK at tilføj navn, telefonnummer, adresse og mail.

🛎️ ANSØGNINGSFRISTEN STOPPER SØNDAG D. 19 KL 10.00 🛎

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V3026
Hund, Han
Race
Rottweiler
4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten