Ole

Ole er fra en dyreværnssag hvor 19 hunde blev fjernet, med frivillig overdragelse fra deres ejer. Da det store hundehold var vokset ham langt over hovedet, og ejer kunne ikke længere overkomme det.

Ole er en forsigtig fyr, som spejler sig meget i de andre hunde, og finder støtte i dem. Derfor vil det være en fordel for Ole, af have en hund at støtte sig til i det nye hjem. Han kræver tålmodighed og ihærdighed, før du ser en tryg hund i dit hjem. Men han du først vundet hans tillid, vil han elske dig ubetinget, og knytte sig meget til få mennesker. Ole har ikke oplevet andet end hans ejer og hans have. Så der er en stor socialiseringsopgave foran sig, hvis man vælger at blive ny ejer.
Ole har udviklet sig, mens han har været på internat. Og vi er ret stolte over at Ole er tryg nok til en gåtur i skoven, på den tid han har været på internatet. Iforhold til at han aldrig har haft hverken sele eller snor på.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V845
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 9 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten