Adeline

HUNKANINEN ADELINE. Fransk vædder når de er bedst, sød og ganske kælen; men stor, så som frikanin i en lejlighed fylder hun en smule i landskabet til gengæld vil hun i den grad nyde at være frikanin i en stor have. Adeline er så renlig som man kan forvente af en kanin. Hun egner sig ikke til en førstegangs kaninejer - heller ikke børn. Hun bliver formidlet for den nette sum af 500 kr.

Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Ring 60 67 87 17 Alle hverdage kl. 10-14
Reference: 21DA-0045
Kanin, Hun
Race
Fransk Vædder
9 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fuglebjerg Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten