Ninus

Ninus er kommet til os da ejer skulle flytte og ikke kunne have ham med. Han har levet før som frikanin indenfor og var glad for det. Han er ikke god til børn, men større kaninvante børn vil godt kunne gå. Han er ikke den kanin der spring i ens arme, så derfor søger han et hjem, med en steriliseret hunkanin der kan vise ham verden ikke er så slem endda. Han kan leve som enten frikanin eller i et udendørs indhegning på min.9 kvm og adgang til dette hele døgnet. Han er neutraliseret fra tidligere og mangler kun en chip og øremærke, så pt. kan han kun reserveres.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 20RA-6377
Kanin, Han
Race
Hermelin
3 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten