Niller

Niller har først for nylig lært at mennesker ikke er farlige. Han har været i pleje med sine 3 brødre hvor han er er gået fra at være skrækslagen for mennesker til at synes det er meget dejligt at blive kælet. Han er meget forsigtig i starten men hvis man ikke presser ham, vinder man hurtigt hans tillid og hans hjerte. Han er meget mild og forsigtig og Niller er den kærligste killing. Han spinder højt når han bliver kælet og han er en meget kærlig storebror overfor sine mindre brødre. Niller kan ikke lide at blive løftet på, det har han simpelthen ikke været vant til, og det gør ham bange. Med lidt tålmodighed, får man en skøn mis der ofte opsøger mennesker for at blive kælet.
Han skal på sigt have mulighed for at komme udenfor.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V955
Kat, Han
Race
Huskat
4 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten