Stribe

Reserveret til nyt hjem"UDEKAT" Skønne Stribe søger nyt og blivende hjem. Stribe er helt fantatisk kælen elsker alle mennesker, er rigtig glad for de katte som hun har mødt her på Roskilde internat. Derudover ser hun også brand godt ud. Hvis man skal sige noget dårligt om stribe så er det at hun ikke kan li at blive nusset på maven, så et nyt hjem skal ikke have helt små børn som ikke har forståelse for dette. Stribe er overdraget til os fra tidligere ejer som ikke kunne have hende mere pga personlige problemmer. Så vi kender ikke så meget til Stribes fortid ej heller Stribes præcise alder.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Reference: 20RK-5055
Kat, Hun
Race
Huskat
2 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten