Shira

UDE/INDEKAT: Shira blev fundet rystende og med øjenbetændelse ude i midten af ingenting ved Kalundborg, heldigvis kom hun ud i en dejlig plejefamilie. Hun kom derefter ud i et nyt hjem hvor ejer desværre ikke kunne have hende længere af personlige årsager.
Shira skal ud til et kattevant hjem da hun er lidt speciel. Shira skifter nemlig hurtig mening når man nusser hende og hun kan godt finde på at bruge kløer eller nappe. Leg er uden tvivl vejen til hendes hjerte og når hun har tillid til en er hun enormt kælen.
Hun skal ud til et roligt hjem uden andre dyr og uden børn.
Hun skal til et hjem med hus og have, hvor hun kan komme ud når hendes gps er udviklet omkring de 9 måneder.
Hvis Shira lyder som noget for jer, er det et krav at hele husstanden er med for at hilse på hende, for at kunne adoptere.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V1744
Kat, Hun
Race
Huskat
5 måneder og 4 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten