Nicki

Hunden Nicki blev smidt ud hjemmefra

Hunden Nicki på bare 1 år ankom til Nordjyllands Internat, efter at han var blevet smidt ud hjemmefra. Han blev fundet strejfende om på motorvejen i Sæby, og det viste sig, at hans tidligere ejer havde lukket ham ud og på ingen måde ville have ham tilbage. Heldigvis stod personalet klar med åbne arme og tog sig godt af den skræmte hund.

Skrevet af:
Fie Bau Madsen

Border collie-blandingen Nicki var ikke ønsket i sit hjem. Faktisk havde han ikke været ønsket i nogen af de adskillige hjem, han havde haft, selvom han kun var 1 år. Desværre endte han med at opleve det ultimative svigt, da hans tidligere ejer valgte at smide ham ud hjemmefra, uden at tage ansvar for hvad der kunne ske med ham.

Nicki endte derfor på motorvejen ved Sæby, hvor han heldigvis blev opdaget i tide, inden der skete et uheld, som kunne have kostet den unge hund livet. Politiet hentede ham og tog ham med.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med politiet, så da de havde hentet Nicki, kørte de ham ud til os med det samme. Vi har passet ham, mens politiet fandt ud af, hvor han kom fra, og hvad der var sket, siger Nicoline Kolind, souschef på Nordjyllands Internat.

Ingen ville have Nicki

Politiet fremlyste Nicki og fandt hurtigt ud af, at han var chippet, og at han har skiftet ejer mange gange. De kontaktede den tidligere ejer, som på ingen måde ville have noget med Nicki at gøre. De forsøgte også at kontakte opdrætter, som heller ikke ville have Nicki tilbage. Politiet vurderede derfor, at det bedste, der kunne gøres for hunden, var at hjælpe ham videre til et nyt hjem. Nicki blev derfor overdraget til Nordjyllands Internat, som har passet på ham siden.

- Det er virkelig sørgeligt, når en ung hund som Nicki bliver smidt rundt mellem forskellige hjem og bliver mere og mere stresset og frustreret. At han så ovenikøbet ender med at blive smidt ud på den her måde har virkelig rystet os, siger Nicoline Kolind.

Heldigvis blev Nicki fundet, og personalet i Nordjylland stod klar til at tage imod ham og give ham al den omsorg og kærlighed, han havde brug for.

En fantastisk energibombe

Nicki endte med at være på dyreinternatet i nogle uger. Først skulle han dyrlægetjekkes for at sikre, at alt var, som det skulle være, og heldigvis var han frisk og fejlede ingenting. Herefter skulle personalet på dyreinternatet lære ham at kende, så de kunne finde det bedste, blivende hjem til ham.

- Nicki er fantastisk, fyldt med energi og har masser af gåpåmod. Vi kan godt se, at han kan have været en stor mundfuld for en uerfaren ejer, men han har bare så meget potentiale og er så god en hund. Vi har lovet ham, at vi finder verdens bedste hjem til ham, så han aldrig skal flytte igen, siger Nicoline Kolind.