flaskekillingerne Ulrik, Ellie og Simba

Ulrik, Ellie og Simba: Her er de i dag

Ulrik, Ellie og Simba blev indleveret til dyreinternatet i Århus som små flaskekillinger, da deres mor var blevet kørt ihjel. Killingerne var kun to en halv uge gamle og kunne ikke overleve uden hjælp. De kom derfor i kyndige hænder hos en erfaren plejemor i håb om, at de kunne reddes.

Skrevet af:
Stine Skov-Jensen

Ulrik, Ellie og Simbas historie har heldigvis en lykkelig slutning. Killingerne overlevede nemlig de første kritiske uger. Deres tid på internatet kan du læse mere om i denne artikel.

Alle tre killinger fik efter deres tid hos plejefamilien hurtigt nye hjem. Simba hedder i dag Torben og bor sammen med Morten og hans kæreste. De er rigtig glade for Torben, og til sommer skal han være storebror for førte gang, da familien venter sig. 

Torben er fantastisk og velopdragen

Torben stjal familiens hjerter, da han sad i boksen på dyreinternatet. Han tog opholdet ganske roligt og skulle lige have lidt mad, inden han havde tid til at snakke med familien, da de kom for at kigge på kattene på dyreinternatet. 

- Han lå og sov, da vi kom, og havde ikke så travlt. Da lågen til boksen blev åbnet, vågnede Torben, men han skulle lige hen til madskålen, inden han havde tid til at hilse, fortæller Morten, Torbens ejer.

Da Morten tog Torben op, begyndte han med det samme at slikke Morten i ansigtet. Han var så kælen og rolig, at de forelskede sig pladask i ham. 

Hjemme hos familien er Torben en rolig fyr, der sov i sengen fra dag et. Han er stadig en legesyg fyr, der springer rundt på kradsetræet. Han elsker at lege og tumle, men bider aldrig eller bruger kløer. Han er en rigtig god familiekat.

- Vi har kun rosende ord til plejemor herfra. Hun har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Han er en fantastisk kat, som er så rolig og velopdragen, fortæller Morten.

Ellie er en engel og en ballademager

Torbens søster Ellie er kommet ud til en dejlig familie, som i forvejen har to andre katte; Thea og Isabell. Det var egentlig ikke meningen, at de skulle have en kat mere, men da de så Ellie på hjemmesiden, var de nødt til at møde hende. Hun var nemlig trefarvet som de to andre katte. Familien skulle bare lige ud og ae hende. Hun sad i boksen sammen med Torben på det tidspunkt. Hun var så sød og opsøgende. Der var ikke noget at gøre. Hun var som skabt til deres familie.

- Ellie er en engel og en ballademager. Hun vælter legetøj og elsker at putte og få nus. Hun er også et pragteksemplar ved dyrlægen. Hun finder sig i alt; at få tjekket tænder, øre, poter, alt. Men man kan godt mærke, at hun mistede sin mor tidligt. Hun elsker at sutte på tæpper, så hun har lidt med i bagagen, men det er helt okay, det har vi jo alle, siger Mathilde, Ellies ejer. 

I Ellies hjem bor der altså tre katte sammen med Mathilde og hendes forlovede. Efter halvanden uge havde de to voksne katte accepteret Ellie ind i familien. Det var et match made in Heaven

Anton er rolig og meget social

Ulrik fik navnet Anton og bor nu i et rækkehus med Maria og hendes 10-årige søn. Maria havde lovet sin søn, at når de flyttede i rækkehus, skulle de have en kat. Maria tog ud til internatet for at kigge på killinger fra et andet kuld. Hun var på udkig efter en rød kat. Hun nåede dog aldrig at hilse på de andre killinger, for lige der sad Anton. En sød, rolig, rød og hvid killing. 

- Han virkede bare så rolig. Et rigtig godt match til min søns ADHD, hvor der helst heller ikke skal være for meget gang i den. Han sad i boksen og var helt rolig. Det var som om han tænkte: ”ja ja, det skal nok blive min tur engang”. Han havde slet ikke travlt med at tiltrække sig opmærksomhed, som nogle af de andre killinger havde, fortæller Marie, Antons ejer. 

Da Anton kom hjem til Maria, flyttede han ind og tog ejerskab over huset med det samme. I dag indtager han også med fryd den lukkede have. Her elsker han at kigge på naturen og varme sig i solen. Derudover nyder han at være sammen med sin familie. Han er en meget social kat, der helst er der, hvor Maria er. Derudover fortæller han gerne, når han vil ud eller er på udkig efter godbidder. Anton er en tålmodig kat, der finder sig i at blive løftet og leget med. Han er bare en god familiekat, der har det bedst, når han er sammen med sine mennesker. 

- Man kan godt mærke, at han har været i gode hænder. Han er så nysgerrig og fuld af gå-på-mod. En virkelig kærlig kat. Vi er meget glade for ham, slutter Maria.

De tre killinger havde en hård start på livet, men takket være plejefamiliens hårde arbejde, lever de tre katte nu i dejlige og kærlige familier. En ting går igen hos dem alle: familierne kan mærke plejefamiliens gode arbejde med at skabe robuste og gode familiekatte.