Pindsvin

Vil du være med til at gøre en forskel?

Dyrenes Beskyttelse er en frivillig forening med et stort netværk af frivillige kræfter over hele landet. Vi har altid brug for flere hænder til at hjælpe os med at passe på dyrene.

Som frivillig i Dyrenes Beskyttelse er der mange forskellige muligheder for at gøre en stor forskel for dyrene. Du kan for eksempel engagere dig i dyreværnsarbejdet som kredsformand eller kredsassistent, blive dyreredder, hjælpe til på et af vores ti iinternater eller blive vildtplejer.

Fælles for alle vores frivilligområder er, at du vil få tildelt masser af ansvar og afkrævet stort engagement. Til gengæld garanterer vi, at dit arbejde både bliver livsgivende og meningsfyldt, samt at du kommer til at gøre en stor forskel for dyr i nød.

Har du lyst til at bruge noget af din fritid på at hjælpe nødstedte dyr? Så kan du læse meget mere nedenfor.

Frivillig kredsformand- og assistent

I Dyrenes Beskyttelse har vi omkring 200 frivillige kredsformænd- og assistenter, som tager hånd om lokale dyreværnssager over hele landet. Hvert år rykker vores kredsformænd ud til mange tusind dyreværns- og dyreredningssager.

Frivillig dyreredder

Vores frivillige dyrereddere kører ud i vores dyreredningsbiler, når der er brug for hjælp til nødstedte dyr og håndtering af sager, hvor henvender ikke selv har mulighed for at bringe et dyr i nød til nærmeste dyrlæge, internat eller vildtplejestation.

Frivillig på internat

I Dyrenes Beskyttelse har vi ni internater fordelt over hele landet. Som frivillig på ét af vores internater kan du hjælpe til i dagligdagen med pasning og pleje af dyrene eller blive plejefamilie og passe dyr i eget hjem.

Frivillig vildtplejer

Som frivillig vildtplejer hjælper du vilde dyr i nød, som har behov for pleje for at kunne genudsættes i naturen. Vores landsdækkende netværk af vildtplejere har typisk vildtplejestationerne på deres egen matrikel i en separat bygning på grunden.

Frivillig skytte

Vi hjælper dyr i nød, men nogle dyr er så svært tilskadekomne, at den eneste mulige hjælp er at gøre en ende på deres lidelser. Når en sag omhandler vilde dyr såsom trafikramt hjortevildt, ydes hjælpen ofte af vores skyttekorps bestående af erfarne jægere.

Plejefamilie

Dyrenes Beskyttelse har siden 2017 flasket moderløse killinger op og hjulpet dem igennem den første svære tid i deres liv. Dette store arbejde kunne ikke lade sig gøre uden alle vores fantastiske, frivillige plejefamilier.

Frivillig på kontoret

Det er også muligt at hjælpe frivilligt i administrationen af vores forening.
Børn og kasse

Hvordan kan du ellers gøre en forskel?

Sidder du med en god idé, eller har du andre kompetencer, som du vil sætte i spil til dyrenes fordel?
Så send en kort mail til db@dyrenesbeskyttelse.dk.

Måske er det netop dig, vi mangler.