gif

ONSDAG DEN 4. OKTOBER ER DYRENES DAG

Dyrenes Dag fejres verden over. Det er dagen, hvor vi sammen hylder dyrene og sætter fokus på det gode dyreliv – eller manglen på samme. 

Du kan bidrage til at gøre en afgørende forskel for dyr i nød. Både de svigtede og dumpede hunde og katte på dyreinternaterne, de vilde dyr i den danske natur og landbrugsdyrene. Din opbakning er også med til at sikre dyrene en stemme, så dyrevelfærd kommer øverst på den politiske dagsorden. Både herhjemme og på internationalt plan.

 

VIL DU VÆRE DYRENES BESKYTTER?

Dyrenes Beskyttelse er et fællesskab for alle, der vil skabe bedre forhold for dyr. Sammen hjælper vi dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur. Kom med i fællesskabet for dyrenes skyld.

Udfyld formularen og støt:

 

DU KAN OGSÅ STØTTE VIA SMS 

Send DAG til 1474 og støt med 100 kr. på SMS. Du kan også overføre et valgfrit beløb med MobilePay eller kort via formularen herover.

 

 

 

 

 

Sæt velfærd på bordet i anledning af Dyrenes Dag

Dyrevelfærdsmærket, Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, er din garanti for animalske produkter med god dyrevelfærd. Det er kød, mælk og ost fra dyr, som har levet et liv i det fri, med plads til at udleve deres naturlige adfærd og behov.

Når du køber produkter mærket med Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, støtter du passionerede landmænd, som prioriterer dyrevelfærden højt – og du baner vejen for et mere bæredygtigt landbrug, der er til gavn for os alle sammen.