Benji

Benji er en aktiv dreng på 7 år og 3 mdr, men det kan man bestemt ikke mærke på ham. Det er tydeligt at Kleiner münsterländeren træder igennem på hans eminente næse og ønsket om at følge den. Ture i skoven er et stort hit og så vil han også gerne med på køreture, hvor han sidder pænt og nyder udsigten.
Tidligere ejer oplyser han kræver en godt indhegnet have for ikke at gå på eventyr selv, især hvis der kommer en kat forbi er ørene lukket helt i.
Selvom Benji aldrig har gået til træning, ved han godt hvad en godbid er og vil gerne arbejde for den. Han elsker at spæne ud over marken og følge alle duftene, helst med en lang line i da han ikke er trænet i indkald.
Indenfor elsker han at putte i sofaen med sin ejer og nyder at blive kælet med.
Benji har aldrig boet med børn, derfor søger vi et hjem enten uden børn eller hvor alderen er over 12 år.
Tidligere har han boet med anden mindre hund og kommer godt ud af det med hunde i samme størrelse og under. Større hunde er han usikker på og gør af.
Ved interesse i Benji, læs nedenstående link om hund fra Fyns internat.
https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hund-fra-fyns-internat

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 19FH-0269
Hund, Han
Race
Kleiner Münsterländer- D/S
7 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten