FOREDRAG OG RUNDVISNINGER

Billetprisen går ubeskåret til foreningens arbejde for dyr i nød. 

NÆSTE FOREDRAG OG RUNDVISNINGER

 

FOREDRAG: Sweet Valentine – historier om dyrenes kærlighedsliv

Foredrag: Sweet Valentine – historier om dyrenes kærlighedsliv

Torsdag den 14.02.2019 fra kl. 19:00 - 21:00

Buddingevej 308
2860 Søborg

CTAknap_købbillet.png

Pris: 150 kr. - inkl. drikkevarer og en let anretning.

Tag den, eller dem, du har kær under armen, og kom og fejr kærligheden sammen med Dyrenes Beskyttelse. Her er det ikke dit, men Dyrenes kærlighedsliv der er i centrum - og vi lover en hyggelig oplevelse. Det er de hede følelsers aften, men du får b.la også svar på hvilket dyr der har verdens kedeligste sex-liv. Dyrenes Beskyttelses biolog Michael Carlsen fortæller sjove og spændende anekdoter om dyr og deres partnere. Michael er en anerkendt biolog og har et helt fantastisk fortæller-gen. Han er b.la kendt fra TV programmet ”Vilde Venner” og Dyrenes Beskyttelses nye podcast serie ”Dilemma med Dyr”.

NB: Foredraget er egnet til både børn og voksne.

DSC_0311_EDIT.JPG

af Michael Carlsen, Biolog i Dyrenes Beskyttelse

Foredrag: ”Fra Afrika til Kina” - om krybskytter og kravebjørne

Foredrag: Fra Afrika til Kina - om krybskytter og kravebjørne.

Torsdag den 21.02.2019 kl. 19.00-21.00

Buddingevej 308
2860 Søborg

 

CTAknap_købbillet.png

Pris: 150 kr. - inkl. drikkevarer og en let anretning.

Kom og vær med til en spændende aften i selskab med Dyrenes Beskyttelse og Biolog Sofie Meilvang. Sofie fortæller underholdende historier fra sin tid i Afrika, hvor hun arbejdede med at beskytte truede chimpanser langt inde i regnskoven. Hør om kampen for at redde chimpanserne fra bl.a. fangenskab og krybskytter. Lær om livet på et meget anderledes kontinent med alt fra fascinerende natur og vilde dyr til fattigdom og ebola. Sofie fortæller levende om, hvordan det er at håndopfostre en forældreløs chimpanseunge, lære chimpanserne og deres forskellige personligheder at kende, overleve en regntid og dele køkken med kakerlakker og fugleedderkopper. Hun vil også fortælle om hendes tid i Kina hvor hun arbejdede på en redningsstation for kravebjørne reddet fra de forfærdelige galdefarme. Kan bjørne der har været udsat for den form for tortur virkelig få et godt liv?

Foredraget er uegnet for mindre børn.

FRA AFRIKA TIL KINA 21.02.19 2.jpg

af Anne Sofie Meilvang, Dyreredningskoordinator i Dyrenes Beskyttelse

Foredrag: Det klimavenlige kød

Foredrag: Det klimavenlige kød

Torsdag den 07.03.2019 kl. 19.00-21.00

Buddingevej 308
2860 Søborg

 

CTAknap_købbillet.png

Pris: 150 kr. - inkl. drikkevarer og en let anretning.

Kom og vær med til en informativ og spændende aften i selskab med projektleder, arkitekt og tidligere europaparlamentariker Bent Hindrup. Bent vil fortælle om sine positive resultater indenfor klimavenligt kød, på baggrund af Dyrenes Beskyttelses koncept "Velfærdsdelikatesser". Konceptet er baseret på dyr af oprindelige nordiske racer, der er tilpasset det danske og nordiske klima og tradition og har haft en naturlig opvækst hos små økologiske producenter. P.t. er der producenter af gæs, Jersey græskalve, gotlænder får og -lam og sortbrogede velfærdsgrise med i ordningen.

I det græsfodrede svinekød er der et meget lavt indhold af stoffet IGF-1, som er i søgelyset blandt kræftfremkaldende stoffer. Sundhedsmæssigt har konceptet derfor betydning for forbrugeren.

Den gamle sortbrogede svinerace er derudover særdeles gode udnyttere af græs, hvilket har positiv betydning for jordens ressourcer. Bents resultater viser, at minimal klimabelastning og maximal udsugning af CO2 kræver husdyrhold med optimal dyrevelfærd. Velfærdsdelikatesser kan dermed være en del af løsningen på klimaproblematikken.

Hvis klima, kød og biodiversitet har din interesse, så kom og hør mere. Vi garanterer et par interessante timer, hvor der naturligvis vil være mulighed for løbende at stille spørgsmål.  

FOREDRAG: SÆT DIT AFTRYK

Foredrag: Sæt dit aftryk for dyrene

Torsdag den 21.03.2019 kl. 17.00-20.00

Buddingevej 308
2860 Søborg

 

CTAknap_købbillet.png

Pris: 175 kr. - inkl. drikkevarer og en let anretning.

Sæt dit aftryk for dyrene

Ved du, at du kan sætte dit aftryk i verden for dyrene?

Testamentariske gaver er helt nødvendige for, at mange dyr i Danmark kan reddes. Det er ikke kun ensomme kattedamer, der vælger at testamentere til Dyrenes Beskyttelse, men mange almindelige mennesker, der holder af dyr, og som gerne vil være med til at sikre, at der også bliver reddet dyr og arbejdet for bedre dyrevelfærd, når de ikke selv er her mere.

Desværre kender mange ikke fordelene og mulighederne for, at testamentere til velgørende organisationer som Dyrenes Beskyttelse. Og det vil vi rode bod på denne aften. 

Vi inviterer til en hyggelig aften i vores lokaler i Søborg med en let anretning og lidt drikkevarer. To af Dyrenes Beskyttelses engagerede frivillige kredsformænd vil fortælle om et af de vigtigste områder, som arv sikre, nemlig arbejdet med at redde dyr i nød. Gennem billeder fra deres daglige arbejde giver de et indblik i, hvordan dyr kommer i nød, og hvordan Dyrenes Beskyttelse kan hjælpe. Advokat Karen Wung-Sung fra Advodan giver derefter en introduktion til fordelene ved at tegne testamente. 

SÆT DIT AFTRYK 21.03.19 1.jpg

Hvalpelegestue på Nordjyllands Internat

Hvalpelegestue på Nordjyllands Internat

Søndag d.10.02.2019 kl.13.00 – Intro + hvalpeleg
Onsdag d.13.02.2019 kl.17.00 Hvalpe socialisering, tips og tricks til kontakt
Søndag d.24.02.2019 kl.13.00 Hvalpe socialisering, tips og tricks til indkald
Onsdag d.27.02.2019 kl.17.00 Hvalpe socialisering, tips og tricks til øvelser du kan træne

CTAknap_købbillet.png

Pris: 495 kr. 

Hvalpelegestue på Nordjyllands Internat

Som noget nyt introducerer Nordjyllands Internat ”Hvalpelegestuen”. Her er muligheden for at give hvalpen og dig som ny hundeejer, den bedste start på et fantastisk liv med hund.

I hvalpelegestuen bliver hunden socialiseret, møder andre hvalpe og bliver trænet i nogle af dagligdagens udfordringer på en sjov og hyggelig måde. Du bliver klædt på til at være hundeejer, og får muligheden for at skabe et netværk med andre ”nye” hundeejere.


Hvalpen skal være 12 uger og være vaccineret. Aldersgrænse max 5 mdr.

Tilmelding på mail: kfi@dyrenesbeskyttelse.dk
Yderligere info på tlf. 81 88 03 48

gg_0.JPG