FOREDRAG OG RUNDVISNINGER

Billetprisen går ubeskåret til foreningens arbejde for dyr i nød. 

NÆSTE FOREDRAG OG RUNDVISNINGER

FOREDRAG: SÆT DIT AFTRYK

Foredrag: Sæt dit aftryk for dyrene

Torsdag den 21.03.2019 kl. 17.00-20.00

Buddingevej 308
2860 Søborg

 

CTAknap_købbillet.png

Pris: 175 kr. - inkl. drikkevarer og en let anretning.

Sæt dit aftryk for dyrene

Ved du, at du kan sætte dit aftryk i verden for dyrene?

Testamentariske gaver er helt nødvendige for, at mange dyr i Danmark kan reddes. Det er ikke kun ensomme kattedamer, der vælger at testamentere til Dyrenes Beskyttelse, men mange almindelige mennesker, der holder af dyr, og som gerne vil være med til at sikre, at der også bliver reddet dyr og arbejdet for bedre dyrevelfærd, når de ikke selv er her mere.

Desværre kender mange ikke fordelene og mulighederne for, at testamentere til velgørende organisationer som Dyrenes Beskyttelse. Og det vil vi rode bod på denne aften. 

Vi inviterer til en hyggelig aften i vores lokaler i Søborg med en let anretning og lidt drikkevarer. To af Dyrenes Beskyttelses engagerede frivillige kredsformænd vil fortælle om et af de vigtigste områder, som arv sikre, nemlig arbejdet med at redde dyr i nød. Gennem billeder fra deres daglige arbejde giver de et indblik i, hvordan dyr kommer i nød, og hvordan Dyrenes Beskyttelse kan hjælpe. Advokat Karen Wung-Sung fra Advodan giver derefter en introduktion til fordelene ved at tegne testamente. 

SÆT DIT AFTRYK 21.03.19 1.jpg