ER DU NYSGERRIG PÅ DYR?

Hvad laver en dyreredder? Er det ikke hårdt at arbejde på et internat? Hvordan får jeg flere fugle i haven? Vær med når vores dedikerede frivillige og ansatte fortæller om at arbejde med dyr.  

KØB BILLET OG STØT DYRENE

Medlem: 150 kr
Ikke-medlem: 200 kr

Billetprisen går ubeskåret til foreningens arbejde for dyr i nød.

Alle foredrag foregår på vores sekretariat i Søborg. Et foredrag tager typisk 2 timer, med en indlagt pause til kaffe og kage.  

FOREDRAG: LIVET SOM DYREREDDER

TORSDAG, 22.03.2018 

19:00 - 21:00
Buddingevej 308
2860 Søborg

OM FOREDRAGET

Sofie fortæller om arbejdet med redning af vilde dyr i Danmark. Hun beretter om hvilke overvejelser vi gør os når vi skal hjælpe et dyr i nød og taler om de forskellige udfordringer jobbet som dyreredder byder på. Hvordan fanger man fx en svane og hvordan kan man undersøger man om et pindsvin er kommet til skade?

FOREDRAGSHOLDER: SOFIE MEILVANG

Sofie_19_9.jpg

Sofie er uddannet biolog og har gennem en årrække boet i Afrika og Asien hvor hun har arbejdet med redning og rehabilitering af vilde dyr, blandt andet chimpanser, gorillaer og bjørne, på vildtplejestationer og redningscentre. I dag er hun ansat som dyreredningskoordinator hos Dyrenes Beskyttelses og står for driften af vores dyreredningsbiler og uddannelsen af de frivillige dyrereddere.

KØB BILLET       

 

FOREDRAG: EN HVERDAG MED SVIGTEDE DYR OG MANGE FØLELSER

ONSDAG, 04.04.2018 

19:00 - 21:00
Buddingevej 308
2860 Søborg

OM FOREDRAGET

At lede et af Dyrenes Beskyttelses Internater er ikke et job – men en livsstil. Lene Frahm er vært og foredragsholder denne aften. I det daglige leder hun Fyns Internat. Internaterne er et beredskab, som står klar 365 dage om året. De hjælper årligt tusindvis af dyr. Men hvad sker der egentlig med dyrene når de lander på Internat? Og hvordan kan man være i det, uden at gå i stykker? Har dyr følelser? Hvordan træner vi dyrene og klargør dem til nye hjem? Kan vi redde alle? Få svar på det og meget mere.

FOREDRAGSHOLDER: LENE FRAHM

LENE FRAHM 16 9.jpg
Lene har en lang erfaring med dyr, ledelse, kommunikation, drift og økonomi, og er certificeret instruktør og adfærdsbehandler. Hun er i dag ansat som internatsleder på Dyrenes Beskyttelses internat på Fyn.       

KØB BILLET

 

FOREDRAG: Den dyrevenlige indretning af haven

ONSDAG, 18.04.2018

19:00 - 21:00
Buddingevej 308
2860 Søborg

OM FOREDRAGET

Michael er biolog og fortæller her noget om både dyrene i haven, hvor de lever og af hvad, samt hvad man som haveejer kan gøre for at haven kan være et attraktivt sted for fugle, pattedyr, padder og insekter.

FOREDRAGSHOLDER: MICHAEL CARLSEN

michael_carlsen_01_sh_hq 1.0_0.jpg

Michael er ansat som projektleder for faunadyr i Dyrenes Beskyttelse.

KØB BILLET