FOREDRAG OG RUNDVISNINGER

Billetprisen går ubeskåret til foreningens arbejde for dyr i nød. 

Foredrag ved biolog Sofie Meilvang

Livet som dyreredder

Sofie fortæller om arbejdet med redning af vilde dyr i Danmark. Hun beretter om hvilke overvejelser vi gør os når vi skal hjælpe et dyr i nød og taler om de forskellige udfordringer jobbet som dyreredder byder på. Hvordan fanger man fx en svane og hvordan undersøger man om et pindsvin er kommet til skade?

Sofie er uddannet biolog og har gennem en årrække boet i Afrika og Asien hvor hun har arbejdet med redning og rehabilitering af vilde dyr, blandt andet chimpanser, gorillaer og bjørne, på vildtplejestationer og redningscentre. I dag er hun ansat som dyreredningskoordinator hos Dyrenes Beskyttelses og står for driften af vores dyreredningsbiler og uddannelsen af de frivillige dyrereddere

Tid: Tirsdag 30. oktober, kl. 19-21

Sted: Dyrenes Beskyttelse, Buddingevej 308, 2860 Søborg

Køb billet her

Biolog Sofie Meilvang

Foredrag ved biolog Sofie Meilvang

På eventyr blandt verdens vilde dyr

Biolog Sofie Meilvang fortæller underholdende historier fra sin tid i Afrika, hvor hun arbejdede med at beskytte truede chimpanser langt inde i regnskoven. Hør om kampen for at redde chimpanserne fra bl.a. fangenskab og krybskytter.

Lær om det spændende liv på et meget anderledes kontinent med alt fra fascinerende natur og vilde dyr til fattigdom og ebola.

Sofie fortæller levende om, hvordan det er at håndopfostre en forældreløs chimpanseunge, lære chimpanserne og deres forskellige personligheder at kende, overleve en regntid og dele køkken med kakerlakker og fugleedderkopper. Hun vil også fortælle om hendes tid i Kina hvor hun arbejdede på en redningsstation for kravebjørne reddet fra de forfærdelige galdefarme. Kan bjørne der har været udsat for den form for tortur virkelig få et godt liv?

Tid: Tirsdag 20. november, kl. 19-21

Sted: Dyrenes Beskyttelse, Buddingevej 308, 2860 Søborg

Køb billet her

Biolog Sofie Meilvang