dyrlæge

Anmeld en Dyreværnssag

I Dyrenes Beskyttelse håndterer vi årligt omkring 4.000 henvendelser fra bekymrede borgere, der har observeret forhold, som mistænkes at være overtrædelser af Dyrevelfærdsloven. Der kan her være tale om fejlernæring, manglende adgang til mad og vand, ubehandlede skader eller sygdom ved dyrlæge m.m.

Når Dyrenes Beskyttelse får en potentiel dyreværnssag, bliver sagen registeret og sendt ud til foreningens lokale, frivillige kredsformand, som vil kontakte dig, såfremt de har yderligere spørgsmål til dine observationer. Det vil herefter ikke være muligt at få indsigt i sagens forløb.

MISTANKE OM DYR I NØD?

Det er kun muligt at anmelde sager på baggrund af egne observationer. Ser du derfor for eksempel et opslag på sociale medier, skal du opfordre vedkommende til selv at kontakte Dyrenes Beskyttelse. Du er sikret anonymitet, men dine oplysninger bliver registreret og behandlet i foreningen til brug i sagsbehandlingen. Læs vores privatlivspolitik her.

UDFYLD FORMULAR

Du bør i formularen alene notere oplysninger, som er relevante og nødvendige for vores forståelse og behandling af sagen. Vær så præcis som mulig i forhold til adresse, antallet af dyr m.m., da dette er en stor hjælp i vores efterfølgende behandling af sagen. Vi modtager ikke skriftligt akutte henvendelser såsom påkørsler, akut tilskadekomne dyr og lignende – her bør du ringe 1812. 

NB: Vi ønsker ikke oplysninger om personers etniske oprindelse, politiske, religiøse eller filosofiske overbevisning, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, samt oplysninger om personens seksuelle forhold eller seksuelle orientering, hvilke må formodes ikke at have relevans. 

Vi tager alle henvendelser alvorligt og takker for din bekymring på vegne af dyrene.

Ønsker du i stedet telefonisk kontakt?

Oplever du tekniske udfordringer med formularen, eller ønsker du personlig kontakt med os, kan vi kontaktes på tlf. 1812 døgnet rundt alle ugens dage.