Rex

Rex er en forsigtig fyr på knap 2 år. Vi søger et roligt hjem med luft omkring ham, tidligere hjem var i byen, hvilket han ikke trives med. Han søger nyt hjem, da han er kommet i klemme i en skilsmisse og fordi han er utryg ved legekammeraterne, som kommer i hjemmet. Han er generelt utryg ved børn og vi søger derfor et hjem uden. Rex er glad og tryg ved de mennesker han kender, men er ikke en hund som kaster sig i armene på nye. Tillid skal opbygges langomt. Nyt hjem må prioritere tid til at træne håndtering, da Rexs ikke bryder sig om det. Når han bliver usikker, så gør han og han har en god vokal, og derfor skal Rexs nye hjem være i fritliggende hus med have. Han har et fint hundesprog og vil gerne lege, bedst med dem på hans egen størrelse. Rex har i tidligere hjem kunne være alene hjemme nogle timer, men det skal naturligvis tilvænnes i forbindelse med flytning. Rex er kastreret og vejer 7,5 kg. og er en Malterser blanding.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V1382
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten