Gustav

Gustav er en aktiv fyr på 2 år og 3 måneder. Han er en blanding af Ruhåret gravhund og Dansk/Svensk Gårdhund. Som det kan ses ligner han mest en gravhund både af udseende og af sind. Næsen er i jorden, og hørelsen kan være selektiv, når der er andre ting som er mere spændende. Han har fået de lidt længere ben og fjederen fra den dansk/svensk gårdhund, hvilket ses i hans trang til at udforske også selvom det betyder at man hopper over hegnet, og han kan hoppe højt. Gustav er elsket hvor han kommer fra, men han fungerer ikke i en børnefamilie, med den stress dette kan medføre. Derfor må Gustavs nye hjem være uden børn og andre dyr. Vi søger et hus med have i landlige omgivelser, hvor der er roligt, og et hjem som har fokus på at stressreducere. Gustav elsker at bruge næsen og ville egne sig godt til spor eller nosework. Gustav er en forsigtig fyr og han har ikke ubetinget tillid til mennesker. Hans nye hjem må have forståelse for at han skal have tid og tillid, før han er tryg. Gustav kan være alene hjemme nogle timer, men dette skal naturligvis tilvænnes i nyt hjem. Han har et fornuftigt hundesprog, men han kan godt være lidt intens i første møde, og for nogen kan det være lidt for meget. Han vil nyde lange daglige gåture i skoven, og en godt indhegnet have hvor han kan få lov at strække benene.... og grave efter mus. Gustav er intakt og vejer 11,6 kg.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: V250
Hund, Han
Race
Blanding
2 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten