Jari

Jari er indleveret fordi den anden hund hun boede med, ikke kunne forene sig med Jaris ankomst. Hun er en teenager og derfor klar på alt sjov lige nu. Hun er dog en utrolig hengiven hund, som nyder menneskelig kontakt og kan virkelig være en kælegris. Hun har behov for megen menneskelig nærhed, rigelig motion og masser af beskæftigelse med løsning af meningsfyldte opgaver. Dette er ikke en førstegangs hund. Vi anbefaler ikke et hjem med små børn til Jari, men derimod et hjem med forståelse for racen og ro og stabilitet. Derimod ikke sagt, at der ikke må komme børn i huset, de skal bare have at vide at man skal snakke med Jari, når hun selv tager kontakt. Ligeså vel som det er med andre hunde og børn.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 19NH-2056
Hund, Hun
Race
Dobermann
2 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten