Pilot

Vores lille fine Pilot søger stadig nyt hjem. Han er en blandingshund på 4 år og 12 kg, så har i en ide om størrelsen.

Pilot er en hund med lyd på, og som gøer ved leg og pludselige lyde. Derfor søger vi et hjem, hvor der ro (han har tidligere boet i Jomfru Ane Gade) og gerne ingen tætte naboer som lejlighed og rækkehus. Han er en ekstrem venlig, kærlig og kvik hund, som elsker fart 🌪️ Han vil være en super træningsmakker, da han har masser af drive og er utrolig madmotiveret. Han kan i forvejen de basale kommandoer som sit, dæk, stop og gi pote.

Pilot har ikke boet med børn, men er helt okay med børn. Han er en hund som skal se fremmede mennesker an, men har nemt ved at tø op. Han fungerer desuden fint med andre hunde, primært tæver (han er ikke kastreret).

Pilot koster 3500,-

Kontakt internatet på tlf. 88770307 indenfor vores telefontider alle hverdage mellem 09:30-17:00 for interesse og spørgsmål

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2943
Hund, Han
Race
Blanding
4 år og 7 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten