Frida

STOP FOR HENVENDELSER!!! Denne utrolige smukke lille pige søger sin nye familie, da ejer desværre blev alvorlig syg.
Frida er god til at være alene hjemme, det har hun også bevist det sidste halve år, da Frida er blevet passet mange forskellige steder, og har klaret det fint i de andre hjem også. Hun skal selvfølgelig lige lære det igen i det nye hjem.
Hun er ret god med andre hunde, og vil gerne lege med hunde på hendes egen størrelse - store hunde kan gøre hende lidt nervøs. Hun har mødt kat og det er også gået ok.
Hun er en lidt reserveret hund, men sine egne meninger, Men når hun knytter sig til en person knus elsker hun dem - helt ud til fingre spidserne.
Hun trives rigtigt fint inden for i kulden, og sætter pris på små tisse ture når det regner. Hun bliver nervøs med små børn, men er vant til store, med jævne mellemrum.
Hun er renlig, og går super flot i snor og sele.
Hun elsker at ligge på skødet og bare modtage kærlighed. Søde Fride skal have tandrens d. 13/12, men man kan sagtens komme og kigge på hende.
HUSK AT BESTILLE TID TIL HVER ENKELTE HUND, SKRIV GERNE EN MAIL MED HVAD DU KAN TILBYDE MED MERE.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage)
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage)
Reference: 18RH-2376
Hund, Hun
Race
Tjekkisk Rottehund. Bla.
4 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten