Balto

Smukke skønne Balto søger sin nye familie, da gamle ejer ikke kunne dække hans behov optimalt. Han er en dejlig dreng med en masse krudt i måsen, og har meget beaglens sind. Han er en utrolig skarp og klog lille hund. Han kan virkelig mange kommandoer, han er vildt dygtig, og elsker og træne. Han er også ret udspekuleret, i sær hvis han ikke får den rette aktivering. Så stikker han nemlig af, eller finder sine egne ting at lege med. Han har aldrig ødelagt noget hos os, ikke engang en bamse, og er super god til at tilpasse sig nye steder. Han manglede i den grad opdragelse og stimulering da han kom til os, men vi synes han er ved at blive en fantastisk hund, og han har virkelig det mest dejlige, og samtidig også et roligt gemyt. Han kan dog stadig ikke stå alene i en have/på en fold, da han bare graver under hegn/låge og løber ud. Er vi ved ham eller i nærheden, er der ingen problemer. Han var ikke super godt socialiseret da han kom til os, men han er faktisk super god med de andre hunde, og der er kun nogle få hanhunde han ikke har gider, og der vender han sig bare om og går- ellers tager han alle hunde i stiv arm. Og har været fantastisk for nogle af vores andre hunde der ikke har været socialiseret. Han har boet sammen med kat hos tidligere ejer. Han er vant til børn fra 4 års alderen, men da vores søde Balto har lidt berøringsproblemer (hans poter - kan finde på at knurre med mere) vil vi gerne have det er større børn, der har respekten overfor ham, så giver han den nemlig 100% igen. Vi træner berøring dagligt, og har ingen problemer mere, og vi må gøre alt ved ham nu, uden han reagere. Han er vant til at ligge i sofa, men ikke i sengen. Han søger en aktiv familie, gerne en der har kendskab til beaglens kloge hoved, og kender til labradorens mad glæde. Han søger hus og have, og et sted hvor han enten kan komme med på job eller ikke skal være meget alene; han kan være alene op til 6 timer - men keder sig hurtigt. Han er ikke en første gangs hund. HUSK AT BESTILLE TID TIL HVER ENKELT HUND! SKRIV EN MAIL (roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk) MED HVAD DU KAN TILBYDE, HAR AF ERFARING MED HUND MM.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-2595
Hund, Han
Race
Beagle/Labrador Blanding
4 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten