Balou

STOP FOR HENVENDELSER:kønne, stædige og dejlige Balou, søger sin nye familie.
Han er en dejlig dreng, som bare tager alt i stiv arm.
Han er god med andre hunde, kan dog godt være lidt op i hovedet på dem. Han er vant til at begå sig med hele familien, i hele huset. Han er glad for at køre i bil. Han kan små grund kommandoer, men det er ikke træningen man har brugt mest på. Han er super god med børn i alle størrelser, og er meget tålmodig og god ved dem. Han er bange for for fyrværkeri og torden, ellers er det intet der kan slå ham ud. Han har aldrig ligget i møblerne, og er glad for at ligge i sin egen kurv. Han er renlig, og har aldrig haft uheld. Han er super dygtig til at gå tur med og går rigtigt flot. Han kan godt lide at grave, og gøre sig selv beskidt.
Han søger en familie med bentøjet i orden, og et hjem med hus og have, da han altid har boet i hus. Han har korn allergi, og det gør så han bare skal have speciel foder, og må ikke få noget med korn i. Han elsker alle mennesker og er super god inde ved dyrlægen.
HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELTE HUND PÅ EMAIL, SKRIV GERNE EN MAIL MED HVAD I KAN TILBYDE MED MERE PÅ roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-3702
Hund, Han
Race
West Highland White Terrier
6 år og 6 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten