Ludvig

STOP FOR HENVENDELSER: Sødeste lille Ludvig søger sin nye familie, da han desværre endte i skilsmisse. Han er en super sød og meget omgængelig hund. Han er utrolig rolig og mild, han har ikke været sammen med andre hunde så meget, så han er stadig i gang med at lære det hos os. Han er til gengæld blevet mega cool, og er begyndt at lege med de andre. Han er vant til at bo med kat, og det tager han også i stiv arm. Han går super fint i snor, har dog kun været vant til halsbånd. Han er ikke glad for små børn, så han sø'ger et hjem med børn over 10 år. Han er lidt reserveret i starten, men tør hurtigt op. Han er vant til at ligge i seng og sofa. Han er bedst til en rolig hverdag, hvor han kan få sine ture og en masse hygge, han er ikke meget for vilde vandre ture med mere. Han kan både bo i lejlighed og hus og have. Men man skal være opmærksom på han gør en del, i sær når han gerne vil have opmærksomheden. HUSK AT BESTILLE TID TIL HVERT ENKELTE HUND PÅ EMAIL, SKRIV GERNE EN MAIL MED HVAD I KAN TILBYDE MED MERE PÅ roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RH-3709
Hund, Han
Race
Chinese Crested Powder Puff/Bi
2 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten