Tristan

Smukke Tristan søger sin nye familie, da tidligere ejer desværre blev syg. Tristan er kommet her til sammen med Angus, og har været lidt mere påvirket af ikke at være sammen med Angus, end Angus har den anden vej.
Tristan er en hyrdehund og har altid hyrdet på Angus, og mangler nu sit job, så vi er igang med at finde ham et nyt.
Tristan og Angus er glade for hinanden, men ikke gode for hinanden, da de kører hinanden op i et forkert gear, og det er svært at få dem ned igen. De var heller ikke gode ang. mad sammen; her var det dog mest Tristan der følte det var hans madskåle begge to, vi ser dog ikke dette problem sammen med andre hunde. Vi har valgt at skille de to drenge ad, for at give dem den bedste tilværelse hver for sig.
Tristan er til tider en lidt forsigtig dreng, men har et hjerte af guld, og vil meget gerne udføre opgaver for os. Han er kvik og lærenem, og er meget modtagelig for nye kommandoer. Han er en rigtig bastant dreng, som har lidt stemme i sig. Han er meget racetypisk, så derfor søger vi også en familie som har kendskab til Aussien eller andre hyrdehunde typer.
Han er renlig, går meget fint i snor, og har aldrig ødelagt noget. Han vil meget gerne finde en familie hvor der i forvejen er en tæve, da han er meget afhængig af andre hunde. Han er mere tryg ved- og følger meget efter de andre hunde; han har lidt svært ved at tage sine egne beslutninger.
Tristan trænger til at tabe sig, men han er kastreret og hvis man ikke passer på med maden, så bliver de lidt runde.
Tristan søger et hjem med hus og have, uden mindre børn og andre små dyr.
Der SKAL være anden hund i hjemmet, helst en tæve men en kastrat vil også kunne gå. Han er glad for andre hunde, gider godt damerne når han lige har set dem an, og det er meget få hanhunde vi har set ham reagere på.
FOR AT KOMME I BETRAGTNING TIL HUND SKAL MAN SKRIVE EN MAIL TIL roskilde@dyrenesbeskyttelse.dk OM HVAD MAN KAN TILBYDE DEN ENKELTE HUND. MAN KAN IKKE KOMME OG BESØGE/SE HUNDEN FØR MAN KOMMER I BETRAGTNING

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde. Drejer din henvendelse sig om Dyrenes Naturskole, kontakt da naturvejleder Anja på 50 60 26 10
Reference: 20RH-4773
Hund, Han
Race
Australien Shepherd
5 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten