Kiara

Smukke Kiara søger sin nye aktive familie medmassere af overskud.
Kærlige Kiara er kommet til os da hendes tidligere ejere (grundet drastisk ændring i leveforhold) desværre ikke længere havde det overskud der skal til for at aktivere en ung aktiv hund som hende. Hun er en nysgerrig og kærlig pige med krudt i rumpen, som elsker menneskekontakt. Kiara er også helt vildt med andre hunde. Da Kiara er en aktiv hund, ser vi gerne at hun kommer ud til et aktivt hundeerfarent hjem med træning for øje og masser af overskud. Kiara kan godt være gøende, derfor vil vi prioritere at hun kommer ud til hus med have i et roligt kvarter. Da Kiara har den flotteste pelspragt, skal nye hjem være indstillet på den pelspleje der følger med. Hun kører glad med i bilen ud på nye eventyr, hvor hun gerne vil hilse på alt og alle. Kiara er glad for børn og er ikke bleg for at lege med. Er der børn i hjemmet ser vi dog gerne, at disse er over 12 år. Kiara elsker at flade ud i skyggen i haven på de varme dage. Hun har tidligere kunne være alene hjemme i 8 timer, men dette skal trænes op igen i nyt hjem uden bagkant for denne træning.
Kiara er en intakt blanding af en Samojede og Siberian husky/ Malemut på 1 år og 3 mdr., som vejer 23 kg.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 20RH-6291
Hund, Hun
Race
Samojedhund/ Siberian Husky
1 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten