Brownie

Brownie er kommet til internatet sammen med kaninen Birthe. De to var set hoppende rundt tæt på internatet.

Brownie er en glad kanin der kaster sig over sin mad. Det skyldes måske at han over en periode har måtte klare sig selv inden det lykkes personalet fra internatet at indfange ham. Indtil da havde han holdt til i området omkring internatet.

Brownie virker ikke til at have fået ret meget menneskekontakt, men bruger man lidt tid med ham, kan man godt se at han gerne vil, men han skal tage sig mod til at komme hen. Har du noget lækkert, såsom ærteflager, går det hele meget nemmere. :)

Brownie søger et hjem uden børn, hvor han kan falde til i sit eget tempo. Han vil kunne blomstre i et kaninkyndigt hjem hvor man før har arbejdet med en genert kanin.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V85
Kanin, Han
Race
Løvehoved/vædder blanding
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring DANSK DYREVÆRN ÅRHUS

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten