Moccachino Og Lillie

Moccachino (han, trefarvet)og Lillie er 2 kaniner som er indleveret til internatet pga. sociale omstændigheder. De har haft det godt, men overskuet til dem var der ikke længere. Det kunne mærkes især på Lillie som er noget reserveret og nervøs ved mennesker hun ikke kender, dette arbejder vi på og hun udvikler sig dag for dag. Moccachino er dog lige omvendt. Han er så utrolig kontaktsøgende og han kommer springende som en lille hund når han ser os. Han elsker at være tæt på sit menneske, han lå tit i sofaen hos tidligere ejer. De har begge boet som frikanin i boligen. De er meget renlige og dygtig til bakke. De var ikke sammenført da vi fik dem, da de på det tidspunkt ikke var neutraliseret, det er de selvfølgelig blevet nu. Det har givet dem en ro, især Lillie at de nu kan være sammen. De er som sagt begge to neutraliseret, chippet og vaccineret og skal kun til samme hjem.
Kaniner skal have korrekt fodring, god plads, og mulighed for at bruge deres sanser, både ift. at grave, søge føde, gnave og opleve. Vi anbefaler at man sætter sig grundigt ind i det at have kanin, og henviser glad til www.frikanin.dk Alt for mange kaniner lever et usselt liv i for små bure og med ingen aktivitet, forkert fodring og som følge heraf en dårlig livskvalitet. Vi sender kun vores kaniner ud i seriøse hjem med indsigt. Her på internatet er vores kaniner vant til at være ude. Ring endelig og få en snak for yderligere oplysninger. Vores kaniner koster kr. 500,- og er altid vacc. og chippet. Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:00. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:00. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 21CA-0596
Kanin, Han
Race
Dværgvædder
4 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten